Dinozoflar Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 350 26 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar selam. PC'me zaten format düşünüyordum, bunu da 11 ile yapacaktım. Fakat 11 ile temiz kurulum yapmadan önce sizce mevcut keyi kabul etmesi açısından sıkıntı yaratmaması için önce 10'dan 11'e yükseltmeme gerek var mı? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Eylül 2021
Arkadaşlar selam. PC'me zaten format düşünüyordum, bunu da 11 ile yapacaktım. Fakat 11 ile temiz kurulum yapmadan önce sizce mevcut keyi kabul etmesi açısından sıkıntı yaratmaması için önce 10'dan 11'e yükseltmeme gerek var mı? Şimdiden teşekkürler.
Eryd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2018 Mesajlar 3.876 Makaleler 3 Çözümler 36 Yer Ankara 26 Eylül 2021 #2 Emin olmamakla beraber bildiğim kadarıyla Windows 10 key ile temiz kurulum yaptığında keyi kabul ediyor. Zira ben de temiz kurulum ile geçişi yapmayı düşünüyorum. Konu hakkında kesin bilgisi olup da aydınlatacak olan varsa ben de takip ediyorum konuyu.
Emin olmamakla beraber bildiğim kadarıyla Windows 10 key ile temiz kurulum yaptığında keyi kabul ediyor. Zira ben de temiz kurulum ile geçişi yapmayı düşünüyorum. Konu hakkında kesin bilgisi olup da aydınlatacak olan varsa ben de takip ediyorum konuyu.
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.732 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 26 Eylül 2021 #3 Notebook kullanıyorsanız key zaten anakarta gömülü ve temiz kurulumda muhtemelen kabul edecektir.
Dinozoflar Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 350 26 Eylül 2021 #4 LazJedi dedi: Notebook kullanıyorsanız key zaten anakarta gömülü ve temiz kurulumda muhtemelen kabul edecektir. Genişletmek için tıkla... Evet hocam laptoplarda o durumun olduğunu biliyorum ama masaüstü kullanıyorum.
LazJedi dedi: Notebook kullanıyorsanız key zaten anakarta gömülü ve temiz kurulumda muhtemelen kabul edecektir. Genişletmek için tıkla... Evet hocam laptoplarda o durumun olduğunu biliyorum ama masaüstü kullanıyorum.