Windows 11'e geçişte performans düşüklüğü yaşanır mı?

Adries

Centipat
Daha fazla  
Çok klasik konulardan fakat kararsız kaldım. Windows 10 Pro kullanıyorum fakat Windows 11 için güncelleme gelmiş, herhangi bir performans düşüklüğü yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok klasik konulardan fakat kararsız kaldım. Windows 10 Pro kullanıyorum fakat Windows 11 için güncelleme gelmiş, herhangi bir performans düşüklüğü yaşar mıyım?
Sisteminiz nedir?

Sisteminiz nedir?

Ekran kartı: NVIDIA RTX 4060
İşlemci: Intel i513F
RAM: 16 GB

Sistem özellikleriniz nedir? Açıkçası ben memnunum W11'den. Yine de yükseltme değil temiz kurulum daha sağlıklı olabilir.

Konuştugum bazı kişiler memnun degil bazıları memnun karar vermedim o yüzden size danışmak istedim

Ekran kartı: NVIDIA RTX 4060.
İşlemci: Intel i513F.
RAM: 16 GB.

Konuştugum bazı kişiler memnun degil bazıları memnun karar vermedim o yüzden size danışmak istedim.

i3-12100F
RTX3060 ile Windows Gezgini'ni açtığımda bir lacivert olup düzeliyor bunun dışında herhangi bir problem ile karşılaşmadım bazen Alt Tab atmıyor o kadar.

Denemeniz lazım açıkçası, ben memnunum. O ilk baştaki sorunların birçoğu gitti diye düşünüyorum.

Tamamdır kuruyorum hocam

i3-12100F
RTX3060 ile Windows Gezgini'ni açtığımda bir lacivert olup düzeliyor bunun dışında herhangi bir problem ile karşılaşmadım bazen Alt Tab atmıyor o kadar.

Denemekten zarar gelmez sonra tekrar Windows 10'a geçiş yaparım sorun yaşarsam teşekkürler <3

Tamamdır kuruyorum hocam.

Denemekten zarar gelmez sonra tekrar Windows 10'a geçiş yaparım sorun yaşarsam teşekkürler <3

Temiz kurulum yapmanızı öneririm ama zamanınız var ise.

Daha bu sabah ilk defa Windows 10 Home'dan 11'e temiz kurulum ile geçiş yaptım. Henüz bir problem yaşamadım, kafamı kurcalayan tek bir şey var. Windows içi bir işlem yaptığım vakit birkaç saniyelik gecikme yaşatabiliyor. Bunu yeni kurulum olmasından dolayı çeşitli güncellemelerin yüklenmesine bağlıyorum. Onun dışında bir tek arayüz değişmiş gibi hissediyorum. Bir de güncel olmanın verdiği bir haz var o kadar.

Teşekkür ederim hocam 10'dan 11'e geçerken içimde farklı şeyler vardı hepsini giderdiniz teşekkür ederimi iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…