Windows 11'e geçmeden önce mutlaka TPM temizliği yapın

Hocam aktif veya kapalı olması farketmez zaten sanırım o seçenek kapalıyken aktif olmuyor. Evet dediğiniz gibi yaparsanız temizleniyor, sistemin kararlılığını etkilemez aksine tam uyumlu hale getirir.

@Shadow Ryzen Bu temizleyi dün akşam yapınca Windows 10'un ilk açılışında ve masaüstü ekranında bir 5 ila 7 saniye falan yüksek seviyede hiç duymadığım Coil Whine sesi geldi anakarttan. Bugün bu ses geçti işte yani en azından oturduğum mesafeden sonra duymadım. Acaba bu temizleme Windows ekranında olması bunla alakalı mı? İçerisine tekrar verileri mi şifrelerken duyabildim aynı SSD falan yazım yapınca bazı SSD'lerde ses çıkarya.

Valla ilk defa sizden duyuyorum. Başka bir şey olabilir.

Vallaha ilk defa sizden duyuyorum. Başka bir şey olabilir.
Bakalım tekrar duyunca yine temizleme yaptım birkaç kere aç kapa yaptım ses gitmiştir inşallah. Son Nvidia güncelleme falan geldi ondan mı bilmiyorum ama yoktu ondan önce sizin mesajı görünce yapayım dedim. Oyuna girince ona benzer seste yok kulağı dayanınca elektrik dalgalarını duyabiliyorum ama bu söylediğim farklı ses ıslık gibiydi. Yani rahat duymuştum sesi bir de fiyatlar arttı korkutuyor böyle tuhaf işler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…