Windows 11'e geçmek mantıklı mı?

Pyskopat

Hectopat
Daha fazla  
Windows 11'in sorunlarının çoğu sorunlarının çözüldüğünü ve programlarda ve oyunlarda daha performanslı olduğu söyleniyor.
Doğru mu?
Şimdiden teşekkürler.

Ben geçtim memnunum ama hala sinirimi bozan buglar var başlat menüsü bazen gelmiyor bilmiyorum sadece bendemi oluyor ama genel olarak hızlı HDD ve 4 GB RAM ile kullanmama rağmen memnum kaldım tavsiye ederim.

Amacınız daha yüksek FPS almaksa pek bir artısı yok. Onun dışında Windows 11'e has özellikleri istiyorsanız geçebilirsiniz fakat amacınız oyunsa geçmeseniz de bir şey kaybetmezsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows 11'in son performans testlerinde Windows 10'un gerisinde olduğu söyleniyor. Yine aynı şekilde oyuncuların Windows 11'e geçiş hızı azaldı. Tabi bu cihazdan cihaza göre değişebilecek bir şey. Windows 11 version 22H2 sürümüne yükseltme yapıp kişisel bilgisayarınızın Windows 10'a göre performans durumunu kontrol edin.

performans konusu hakkında pek bi fark yok fakat hdd niz varsa asla geçilmez şahsen ben yanlışıkla hdd ye kurmuşdum ve kendine gelmesi baya sancılıydı onun dışı çoğu soruj çözüldü belliki bende yeni geçdim önceden de geçmişdim gerçekden büyük fark var geçilir bana kalırsa eğer ssd niz var ise

FPS istiyorsanız az da olsa W11 daha çok FPS veriyor. Onun dışında hala Windows 10 en iyisi.

Ben geçtim memnunum ama hala sinirimi bozan buglar var başlat menüsü bazen gelmiyor bilmiyorum sadece bendemi oluyor ama genel olarak hızlı HDD ve 4 GB RAM ile kullanmama rağmen memnum kaldım tavsiye ederim.
4 GB RAM ve HDD ile bug yaşamanız normal. Ben 16 GB RAM+ SSD ile bir adet sorun yaşamadım aylardır.

Windows 11'in sorunlarının çoğu sorunlarının çözüldüğünü ve programlarda ve oyunlarda daha performanslı olduğu söyleniyor.
Doğru mu?
Şimdiden teşekkürler.

Sisteme göre değişir bu performans artma veya düşme olayı. Sistem destekliyorsa geçilebilir, desteklemiyorsa Windows 10 devam etmek daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…