Windows 11'e geçmek mantıklı mı?

eget11

Decapat
Daha fazla  
Şu an Windows 10 kullanıyorum sizce 11'e geçmeli miyim, başlat tuşuna basınca solda önerilenlerde Windows 11 hazır yazısı da var bilgisayarı oyun için kullanıyorum.

Sistem bileşenleriniz neler? Windows 11 daha çok imaj güncellemesi diyebiliriz. 2. çeyrek sonunda geçebilirsiniz bence. (Mayıs- Haziran sıralarında.)

Hayır oyun oynayacaksan geçme geçtim teması güzel ama PCni yiyip bitiriyor.

Şu an Windows 10 kullanıyorum sizce 11'e geçmeli miyim, başlat tuşuna basınca solda önerilenlerde Windows 11 hazır yazısı da var bilgisayarı oyun için kullanıyorum.

Eki Görüntüle 1686302

Şu an için Windows 11'e geçmek mantıksız pek bir numarası yok çünkü ben geçtim ve pek memnun değilim geçsen pişman olmazsın fakat hala tam oturmuş bir işletim sistemi değil.

Windows 10 bile hâlâ sorunlu iken 11 nasıldır onu sen düşün. RAM kullanımı abartı

Eğerki oyun oynuyor iseniz Windows 10 da kalmaya devam edin onun dışında 2 ay sonra daha stabil olabilir o zaman geçersiniz

RTX 3050
i3 12100F
ASUS Prime H610M-K D4
8x2 16 GB 3200 MHz RAM
512 GB M.2 SSD

Ben uzun süredir kullanıyorum. Bir sorunla karşılaşmadım, performans düşüşü de yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…