Windows 11'e geçmek performansı düşürür mü?

zerox666

Femtopat
Daha fazla  
Windows 10 Pro kullanıyorum ve çok fazla RAM tükettiğini ve güncellik konusunda eskide kaldığını düşünüyorum Windows 11'de sorunları çözüldü mü geçilir mi?
Sistem özelliklerim 16 GB RAM ve i5 9300H var performans konusunda beni etkiler mi?

RAM kullanımın düşsün istiyorsan tiny11 kullanabilirsin ama tiny 11 bayağı bir uygulamayı kaldırıyor hatta ilk açılışta sadece içinde Edge oluyor Windows Store falan yok içinde.

Vallahi bende geçen ay bir format attım az da olsa bir performans düşüşü var 2025'te destek kesilecek illa geçiceksin direk geç derim o yüzden.

Windows 11'e geç bence. RAM kullanımı 10'a göre fazla olabilir. Eğer senin için önemliyse Tiny11 24H2 kurabilirsin. Uzun bir süre kullanacaksan ve destek kesilme vs. işlerle uğraşmak istemiyorsan Enterprise 24H2 kur. Desteği 2027'ye kadar. Enterprise 22H2'nin desteği 2025'e kadar. Ben şuan Enterprise 24H2 kullanıyorum.

RAM kullanımın düşsün istiyorsan tiny11 kullanabilirsin ama tiny 11 bayağı bir uygulamayı kaldırıyor hatta ilk açılışta sadece içinde Edge oluyor Windows Store falan yok içinde.

Güvenlik konusunda nasıl rahat bir şekilde kullanılır mı neticede başka biri tarafından geliştirilen sistem.

Format atmayı düşünüyorum Windows 11 cazip geliyor ama Windows 10'da destek kesiliyor ne yapsam bilemiyorum.

Güvenlik uygulaması olmadığı için ESET Kaspersky tarzı bir Antivirüs kurmanı öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…