Windows 11'e geçmeye değer mi?

Ravex_

Hectopat
RAM
16GB RAM 3200MHZ 16CL
SSD veya HDD modeli
Crucial 1TB P3 Plus Serisi NVMe M.2 SSD
Ekran kartı
MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK 8GB OC
Anakart
MSI PRO B660M-E DDR4
İşlemci
i5 12400F
CS oynarım genelde ama hikayeli oyunlara başlayacağım yavaştan birkaç ay önce Half-Life 1 oynadım şimdi ikiyi oynayacağım hikayeli oyunlarda ve Online oyunlarda problem yaşar mıyım optimizasyon yönünden akıcı olur mu? Yani kısaca oyunlarda ve günlük kullanım için sorun yaşar mıyım performans olarak ve kullanıcı deneyimi olarak, geçilir mi?

bir sıkıntı yaşamazsınız hemen hemen aynı sistemi kullanıyoruz win11 bu sistemde optimize çalışıcaktır.

Bir sıkıntı yaşamazsınız hemen hemen aynı sistemi kullanıyoruz Windows 11 bu sistemde optimize çalışacaktır.

Bazen görüyorum çok sorunlu yorumlarını o yüzden endişelerim vardı yine de veya hatalı/sorunlu güncellemeler gibi.

Bazen görüyorum çok sorunlu yorumlarını o yüzden endişelerim vardı yine de veya hatalı güncellemeler gibi.

Hayır hocam 1 yılı aşkındır Windows 11 kullanıcısıyım. Genelde o yorumlar sistemi Windows 11 için tam sınırda olan veya sınırın bir tık üstünde sistemi olanlar oluyor. Ama sizin sisteminizde optimize çalışacaktır.

Teşekkürler hocam ben yine de eylül ve ekim aylarında geçmeyi düşünüyorum, artık geçince içimde sıkıntı olmadan geçeceğim sağ olun.

Hocam kendi deneyimim olarak söyleyim şimdi bende senin gibi kararsızdım açıkça şöyle eğer daha fazla FPS daha kararlı olsun hem de sevilen bir OS istersen Windows 10 tabii ki desteği kesilecek bile olsa çok iyi bir sürüm hem daha fazla FPS alabileceksin ve daha az drop yiceksin/ Windows 11 de ise olay şu daha fazla tüketim daha cok drop ve kararsızlık sürümün her yerinden telemetriler fışkırıyor ve başlat menüsü bile droplara sebep oluyor sen düşün ama güzel yanı şudur güzellik AI gibi birçok işlev ofis tarzı yalandanda 2 oyun filan oynarım FPS umurumda olmaz diyorsan 11 kullanabilirsin

Yeni sistemlerde Windows 11 daha stabil çalışıyor artık hocam. Ama windows eklentilerini kapatın ekstra şeyler olmasın. Çok FPS kaybına sebep olabiliyor.

Yeni sistemlerde Windows 11 daha stabil çalışıyor artık hocam. Ama Windows eklentilerini kapatın ekstra şeyler olmasın. Çok FPS kaybına sebep olabiliyor.

Öncelikle yeni sistemler konusunda haklısın evet fakat onu söyleme amacın şudur benim gibi deli gibi FPS arıyanlara her halta her halta kısarak FPS arttırmak gibi bir amacı varsa konu sahibinin o yüzden Windows 10 önerdim çünkü bende bile güçlü sistem var yeni nesil fakat Windows 11'in yine de optimizasyon sıkıntıları da olsa bu ister istemez can sıkar şimdi birçok kişi şunu diyecek LTSC sürümleri veya farklı kaynaklardan yapılan ISO'lar bunlar yapılıp performans artsa bile bu hataları daha da çok arttıracak ama yine de bu olay bizden çok Microsoft'un suçu sürekli bir şeyleri zorlamadı mesela onun yerine birçok bugları önleyip kullanıcılar için daha çok yoğunlaşırlarsa Windows 11 daha da güzel olabilir şahsi düşüncem önceden de vurguladığım gibi deli gibi yüksek canavarıysan ne olursa olsun Windows 10.

Hocam temiz kurulum yapıp deneyeceğim ilk başta baktım beğenmedim değerleri windows 10 a geri geçebilirim, keşke Microsoft oyuncuları düşünerek bir versiyon daha çıkarsa herkes için çok güzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…