Windows 11'e geçmeye gerçekten gerek var mı?

WERQEW

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Windows 10 desteği sona ercek. Ve Windows 10'da güvenlik desteği olmayacak bu nedenle bilgisayarımızı hacklenmesi söz konusu bir yerde duymuştum sizce Windows 11 kullanmayıp 10'da kalırsak hacklenme söz konusu mu?

Bazı sistem açıkları var onlar kapatılıyor. Ne kadar kullanıcı bu açıklardan etkileniyor şüpheli. Fakat destek bittikten kısa bir süre sonra sürücü desteği de bitecek. Bu yüzden geçmek daha iyi olur bence.

Aktif olarak ben de Windows 10 kullanıyorum. Sistem ne zaman gözüme yavaş geldi o zaman format ile 11'e geçeceğim

Vallahi benim bilgisayar Windows 11 desteklenmiyor mesajı veriyor laptop kullanıyorum HP 2012 yılında almıştım Ekim'de sona erecekmiş nasıl çözerim bilmiyorum.

Hayır. Windows bu konuda korku taktikleri kullanarak insanları W11'e geçirmeye zorluyor. Sürücü desteği konusunda eski sürücüler birden bire çalışmayı durduracak gibi bir izlenim veriliyor ancak bu doğru değil. Örneğin devamlı ekran kartı sürücünü güncellemek zorunda değilsin, eski sürümde kullanmaya devam edebilirsin. Güvenlik konusu ise bazı önlemler alınıp herşeye tıklamadıkça olması muhtemel bir durum değil. Örneğin ben bunun için Malwarebytes Windows Firewall Control kullanıyorum, bu bana internete bağlanmaya çalışan en ufak bir şey olursa uyarı vererek izin vermemi istiyor. Ayrıca adblock kullanman gerekiyor. Bu günümüzde internet güvenliği için şart olan kullanılması zorunlu bir eklenti.

Tek korkum güvenlik ve yavaşlaması kasması vb. olaylar.

Tek korkum güvenlik ve yavaşlaması kasması vb. olaylar.
Antivirus kullandığınız takdirde hala kullanılabilir windows 10, windows 11 ne zamandır bir problem çıkarmasada bana hala hantal hissettiriyor windows tuşuna bastığınızda gecikmeli geldiğini görüyorsunuz ve bunu tek yaşayan bende değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…