Windows 11'e geçtikten sonra CS2'de Alt Tab yapınca donuyor ve oyundan atıyor

Bugra_Emre

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Windows 10 kullanıyordum, yeni güncelleme ile 11'e geçtim ve Alt Tab atarken donuyor oyundan atıyor. Saçma sapan şeyler yaşıyorum, tam ekran pencereli yapamıyorum. Böyle bir durum, çözüm arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 kullanıyordum, yeni güncelleme ile 11'e geçtim ve Alt Tab atarken donuyor oyundan atıyor. Saçma sapan şeyler yaşıyorum, tam ekran pencereli yapamıyorum. Böyle bir durum, çözüm arıyorum.
Windows 11 şuan 10 a göre hala problemli yeni sürüm 24h2 ile düzelmesini bekliyoruz.
8 Ekim de yeni sürüm gelecek.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows 11 şu an 10'a göre hala problemli yeni sürüm 24H2 ile düzelmesini bekliyoruz.
8 Ekim de yeni sürüm gelecek.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

24h 2 kurulu dostum ama ona rağmen böyle.

24h 2 kurulu dostum ama ona rağmen böyle.
Windows 11 problemli değil diyeni ciddiye almam.
Ne yaşadığımı ben biliyorum. Windows 10 ise kaymak gibi çalışıyor.
Öncelikle şunu söyleyeyim doanımın desteklemiyor filan demeyin uçarım size R5 5500 mü desteklemiyor ?
Windows 11 ileride düzelir belki. Lakin mevcut donanımınızla 10 kullanabiliyorsanız windows 11 in size pek artısı olmayacak hatta sizi pc kullanmaktan bile soğutabilir kendinizi benim makinem başta çok hızlıydı ya şimdi niye kağnı gibi oldu derken bulabilirsiniz. Windows 10 da ise böyle bir şey yok temiz hızlı ve kullanması kolay bir işletim sistemi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı