I ilyas sf Centipat Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2022 #11 ORGANIZE dedi: Wi-Fi'ya bağlandığınız için diğer sürücüler otomatik yüklenebilir ses geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Ses geliyor evet Windows güncellemeleri indiriyor şu an güncel sürücülerimi indirir yoksa tekrar kendim mi indirmeliyim.
ORGANIZE dedi: Wi-Fi'ya bağlandığınız için diğer sürücüler otomatik yüklenebilir ses geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Ses geliyor evet Windows güncellemeleri indiriyor şu an güncel sürücülerimi indirir yoksa tekrar kendim mi indirmeliyim.
O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.934 Çözümler 43 4 Kasım 2022 #12 ilyas sf dedi: Ses geliyor evet Windows güncellemeleri indiriyor şu an güncel sürücülerimi indirir yoksa tekrar kendim mi indirmeliyim. Genişletmek için tıkla... Kendi yapar, siz bilgisayarı kullanabilirsiniz.
ilyas sf dedi: Ses geliyor evet Windows güncellemeleri indiriyor şu an güncel sürücülerimi indirir yoksa tekrar kendim mi indirmeliyim. Genişletmek için tıkla... Kendi yapar, siz bilgisayarı kullanabilirsiniz.
I ilyas sf Centipat Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #13 ORGANIZE dedi: Kendi yapar, siz bilgisayarı kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. ORGANIZE dedi: Kendi yapar, siz bilgisayarı kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Merhaba bir şey daha soracaktım oyun falan indirdim Windows falan güncelde ekranda küçük takılmalar oluyor sebebi ne olabikie Son düzenleme: 5 Kasım 2022
ORGANIZE dedi: Kendi yapar, siz bilgisayarı kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. ORGANIZE dedi: Kendi yapar, siz bilgisayarı kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Merhaba bir şey daha soracaktım oyun falan indirdim Windows falan güncelde ekranda küçük takılmalar oluyor sebebi ne olabikie
O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.934 Çözümler 43 5 Kasım 2022 #14 ilyas sf dedi: Merhaba bir şey daha soracaktım oyun falan indirdim Windows falan güncelde ekranda küçük takılmalar oluyor sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Bunun için ayrı konu açabilirsiniz.
ilyas sf dedi: Merhaba bir şey daha soracaktım oyun falan indirdim Windows falan güncelde ekranda küçük takılmalar oluyor sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Bunun için ayrı konu açabilirsiniz.