Windows 11'e geçtim ve FPS yarıya düştü

Yav şu driverların güncel muhabbetini bir bırakmadınız arkadaş. Driverdan kastın ne? Driver falan güncellemiyom mesela ben hiçbir kaybım olmuyor. Bir haltada yaradığı yok güncellemenin

Yav şu driverların güncel muhabbetini bir bırakmadınız arkadaş. Driverdan kastın ne? Driver falan güncellemiyom mesela ben hiçbir kaybım olmuyor. Bir haltada yaradığı yok güncellemenin
Aynı sürücü şu an zaten Windows 10'da çıkıyor aktif olarak. Neyin kafasını yaşıyorlar anlamadım bende.

Windows 11 evet kötü bir işletim sistemi.

Ben geri döndüm şahsen. Tasarımını da beğenmemiştim zaten startallback ile kullanıyordum ve bana göre biraz hantal kaldı.

Aynı durumdan müzdaribim. Eski oyunlarda fps artışı olurken, yeni oyunlarda (Valorant 9fps, CS:GO 200fps,SONS OF THE FORREST 25-60 fps) düşüş var.

Sana burada bir şey derdim ama burası forum. Windows Update eski sürücüleri yüklediği için ciddi bir şekilde FPS kaybı yaşanıyor. Bilmeden konuşmamanı tavsiye ederim.

Windows 10 sizinki gibi sistemler için ilaçtır. Lütfen ilaçlarınızı almayı unutmayın.

400'den 170'e düşüş çok büyük. Bunun W11 ile alakası olduğunu sanmıyorum. Sürücü silme geri yükleme, CSGO ayarları vs. vs. tüm klasik yöntemleri denediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…