Zamanında Windows 11'in aşırı fazla RAM kullanması nedeniyle Windows 10'a geri döndüm. Windows 11'de hala fazla RAM sıkıntı ve AMD sürücüleriyle hala sıkıntısı var mı? Varsa çözümleriniz neler? Windows 11'in fazla RAM kullanımını nasıl çözebilirim?
Zamanında Windows 11'in aşırı fazla RAM kullanması nedeniyle Windows 10'a geri döndüm. Windows 11'de hala fazla RAM sıkıntı ve AMD sürücüleriyle hala sıkıntısı var mı? Varsa çözümleriniz neler? Windows 11'in fazla RAM kullanımını nasıl çözebilirim?
Bence bir problem değil ama Windows 10da kullanılan ram biraz daha az sanırım. Windows 11de ben pek hataya denk gelmedim geçsen pişman olmazsın. Sistemin Windows 11 için yeter de artar zaten.
Windows 11 eskimeye başladı artık. Kaç yıl oldu çıkalı. Uzun zamandır kullnıyorum bir eksisini görmedim arkada 4 sekme Chrome, Spotify, Steam, Discord, AMD Radeon ve autoclicker açıkken 7-7, 5GB RAM tüketiyor.
Sorunlar hala devam ediyor; özellikle de SSD hızını tam olarak kullandırtmıyor. Açılış süreleride uzun. Ben bilgisayar Win11 ile geldiği için ellemedim, "Zaten yamalar ile kendine gelir." dedim ama hala sorunlar bitmedi.