Rehber Windows 11'e GNOME teması yapma

TombulTux

Decapat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Geçen attıgım Windows 11'e GNOME teması nasıl yapıldı diye soranlar olmuştu nasıl yapılır göstercegim.

Uygulamaları buradan yükleyebilirsiniz.

İlk olarak ne olur ne olmaz veya begenmeyip degiştirirsiniz diye geri dönme noktası oluşturun, ardından linkteki nexus uygulamasını indirin. Nexus uygulamasını indirdikten sonra karşınıza giriş ekranı gelecek, nexusu kapatmayın ve wsbackup.wbk dosyasını indirin, ardından yapacagım adımları uygulayın.

Eki Görüntüle 2450696

Gelişmiş sekmesine basın ardından.

Buradan eski haline Getir'e basın ve wbk dosyasını yükleyin, sonra:

Ayarları buradaki gibi yapın sonra uygulaya basın ve nexusu kapatın. Ardından icon paketini indirin ve oradaki ikonları Dock'daki uygulamarın üstüne koyun ardından rainmeter uygulamasını kurun. Sonra polybar. Rmskin'i indirin ardından bu adımları uygulayın:

Ayarları bu resimdeki gibi yapın ve open Config File'ye tıklayın.

Ayarları bununla aynı yapın.
Duvar kâğıdı indirin veya benim kullandıgımı kullanın ardından paralı oldugu için koymadım ama window blinds uygulamasını açıp görseldeki temayı seçin.

Daha sonra görev çubugunu otomatik gizleyi seçin ve bitti.

Eklemek istediginiz şeyleri kendiniz ekleyebilirsiniz umarım begenmişsinizdir.

Benimki daha çok gnome'a benziyor.

Üst dock biraz boş ve floating island şeklinde onu düzeltirseniz daha iyi olabilir hocam.

Zaten komorebi kullandığım için barın floating olması pencere açıkken sırıtmıyor. Tiling window Manager kullanıyorum gibi düşünebilirsiniz. Boş olması konusunda ben böyle tercih ediyorum eskiden bayağı doluydu çok da gerek yok dolu olmasına.

Benim için sol üstteki workspaceleri gösteren widget, tarih, saat falan olması yetiyor.

Hocam amacım imkansız denilecek şeyleri başarmak tema konusunda bu sefer eski Debian'ı Windows 11 teması yapacagım.

Ayrıyeten Windows 11'de gurbette oldugumdan Linux özlemimi gidermek için yaptım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…