YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.024 Makaleler 8 Çözümler 44 5 Haziran 2022 #1 RAM Kingston 2+2 1033 mHz ram SSD veya HDD modeli Samsung 320 gb Ekran kartı Nvidia geforce 9800 gt palit Anakart Msi g41-mp21 İşlemci Pentium dual core E6700 Arkadaşlar Windows 11'e Google asistan kurmak mümkün müdür?
4 420645 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.859 Çözümler 20 5 Haziran 2022 #2 Evet mümkün. Elimde detaylı anlatan bir kaynak var ama İngilizce olduğu için paylaşamıyorum ^^.
B blac_eagle Centipat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 453 Çözümler 1 5 Haziran 2022 #3 Bluestacks veya onun msi versiyonu ücretsiz msi app player ile dolaylı yoldan yükleyebilirsiniz alternatif olarak.
Bluestacks veya onun msi versiyonu ücretsiz msi app player ile dolaylı yoldan yükleyebilirsiniz alternatif olarak.
YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.024 Makaleler 8 Çözümler 44 5 Haziran 2022 #4 420645 dedi: Evet mümkün. Elimde detaylı anlatan bir kaynak var ama İngilizce olduğu için paylaşamıyorum ^^. Genişletmek için tıkla... kaynağı atabilirmisin? ben çeviririm sıkıntı yok
420645 dedi: Evet mümkün. Elimde detaylı anlatan bir kaynak var ama İngilizce olduğu için paylaşamıyorum ^^. Genişletmek için tıkla... kaynağı atabilirmisin? ben çeviririm sıkıntı yok
4 420645 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.859 Çözümler 20 5 Haziran 2022 #5 YigiTZ0 dedi: Kaynağı atabilir misin? Ben çeviririm sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Maalesef atamam, daha önce bir kere dilim yandı bir daha olmasın. İngilizce bir şekilde arama yaparsanız rahatça bulabilirsiniz. Geçmiş günlerde farklı bir sorunun çözümünü İngilizce olarak attım diye moderatör arkadaşlarımız ceza vermiştir.
YigiTZ0 dedi: Kaynağı atabilir misin? Ben çeviririm sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Maalesef atamam, daha önce bir kere dilim yandı bir daha olmasın. İngilizce bir şekilde arama yaparsanız rahatça bulabilirsiniz. Geçmiş günlerde farklı bir sorunun çözümünü İngilizce olarak attım diye moderatör arkadaşlarımız ceza vermiştir.
YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.024 Makaleler 8 Çözümler 44 5 Haziran 2022 #6 420645 dedi: Maalesef atamam, daha önce bir kere dilim yandı bir daha olmasın. İngilizce bir şekilde arama yaparsanız rahatça bulabilirsiniz. Geçmiş günlerde farklı bir sorunun çözümünü İngilizce olarak attım diye moderatör arkadaşlarımız ceza vermiştir. Genişletmek için tıkla... tamam yinede teşekür ederim
420645 dedi: Maalesef atamam, daha önce bir kere dilim yandı bir daha olmasın. İngilizce bir şekilde arama yaparsanız rahatça bulabilirsiniz. Geçmiş günlerde farklı bir sorunun çözümünü İngilizce olarak attım diye moderatör arkadaşlarımız ceza vermiştir. Genişletmek için tıkla... tamam yinede teşekür ederim
4K KESİTLER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer Türkiye 5 Haziran 2022 #7 YigiTZ0 dedi: Kaynağı atabilir misin? Ben çeviririm sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Buyurun Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
YigiTZ0 dedi: Kaynağı atabilir misin? Ben çeviririm sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Buyurun Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.024 Makaleler 8 Çözümler 44 5 Haziran 2022 #8 4K KESİTLER dedi: Buyurun Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... saol olursa yazarım
4K KESİTLER dedi: Buyurun Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... saol olursa yazarım
4K KESİTLER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer Türkiye 5 Haziran 2022 #9 YigiTZ0 dedi: Sağ ol olursa yazarım. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.