FrostyDP Kilopat Katılım 31 Temmuz 2016 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2021 #1 Merhaba, bilgisayarımı Windows 10'dan Windows 11'e yükseltmek istiyorum fakat görselde görünen iki hatayı alıyorum. Bunları nasıl bir şekilde yapabilirim?
Merhaba, bilgisayarımı Windows 10'dan Windows 11'e yükseltmek istiyorum fakat görselde görünen iki hatayı alıyorum. Bunları nasıl bir şekilde yapabilirim?
waxon Decipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 5 Ekim 2021 #2 TPM 2.0 Etkileştir, Güvenli Önyükleme özelliğini açın, belli olmuyor mu? Artı 0 Eksi
4 463895 Kilopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 3.506 Makaleler 7 Çözümler 35 Yer İstanbul 5 Ekim 2021 #3 BIOS'tan istediği ayarları açmalısın. Anakartın Asus ise şu videolar işine yarayacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
BIOS'tan istediği ayarları açmalısın. Anakartın Asus ise şu videolar işine yarayacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS FrostyDP Kilopat Katılım 31 Temmuz 2016 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2021 #4 waxon dedi: TPM 2.0 etkileştir, güvenli önyükleme özelliğini açın, belli olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Dostum dalga mı geçiyorsun? Bende o ikisinin nasıl açılacağını öğrenmek için yazdım. 463895 dedi: BIOS'tan istediği ayarları açmalısın. Anakartın ASUS ise şu videolar işine yarayacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Peki diğer önyükleme olayını nasıl halledebilirim? Artı 0 Eksi
waxon dedi: TPM 2.0 etkileştir, güvenli önyükleme özelliğini açın, belli olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Dostum dalga mı geçiyorsun? Bende o ikisinin nasıl açılacağını öğrenmek için yazdım. 463895 dedi: BIOS'tan istediği ayarları açmalısın. Anakartın ASUS ise şu videolar işine yarayacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Peki diğer önyükleme olayını nasıl halledebilirim?
4 463895 Kilopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 3.506 Makaleler 7 Çözümler 35 Yer İstanbul 5 Ekim 2021 #5 FrostyDP dedi: Teşekkür ederim. Peki diğer önyükleme olayını nasıl halledebilirim? Genişletmek için tıkla... Anakartın Asus ise sana fotoğraf ile yardım edebilirim, Asus mu? Artı 0 Eksi
FrostyDP dedi: Teşekkür ederim. Peki diğer önyükleme olayını nasıl halledebilirim? Genişletmek için tıkla... Anakartın Asus ise sana fotoğraf ile yardım edebilirim, Asus mu?
KS KS FrostyDP Kilopat Katılım 31 Temmuz 2016 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2021 #6 463895 dedi: Anakartın ASUS ise sana fotoğraf ile yardım edebilirim, ASUS mu? Genişletmek için tıkla... Hayır maalesef, anakart markam Gigabyte. Artı 0 Eksi
463895 dedi: Anakartın ASUS ise sana fotoğraf ile yardım edebilirim, ASUS mu? Genişletmek için tıkla... Hayır maalesef, anakart markam Gigabyte.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 5 Ekim 2021 #7 FrostyDP dedi: Teşekkür ederim. Peki diğer önyükleme olayını nasıl halledebilirim? Genişletmek için tıkla... BIOS'ta Advenced sekmesinde Secure Boot olması lazım ya da Secure sekmesi varsa ordadır. Sekmelerde gezin illa ki görürsün. Artı 0 Eksi
FrostyDP dedi: Teşekkür ederim. Peki diğer önyükleme olayını nasıl halledebilirim? Genişletmek için tıkla... BIOS'ta Advenced sekmesinde Secure Boot olması lazım ya da Secure sekmesi varsa ordadır. Sekmelerde gezin illa ki görürsün.
waxon Decipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 1.067 Çözümler 8 5 Ekim 2021 #8 Evet, dalga geçiyorum peki sen? bunu araştıramayacak kadar dahisin heralde. Artı 0 Eksi
4 463895 Kilopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 3.506 Makaleler 7 Çözümler 35 Yer İstanbul 5 Ekim 2021 #9 FrostyDP dedi: Hayır maalesef, anakart markam Gigabyte. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
FrostyDP dedi: Hayır maalesef, anakart markam Gigabyte. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS FrostyDP Kilopat Katılım 31 Temmuz 2016 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2021 #10 waxon dedi: Evet, dalga geçiyorum peki sen? Bunu araştıramayacak kadar dahisin herhalde. Genişletmek için tıkla... Dostum yardımcı olmuyorsun üstüne bir de ukalalık yapıyorsun lütfen benimle iletişimde bulunma rica ediyorum. 463895 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler birazdan yapıp tekrar sonucu atarım 463895 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... TPM'i daha açmadım. Secure Boot'u yaptıktan sonra mavi ekran yiyorum. Dosya Ekleri image.jpg 164,8 KB · Görüntüleme: 37 Son düzenleme: 5 Ekim 2021 Artı 0 Eksi
waxon dedi: Evet, dalga geçiyorum peki sen? Bunu araştıramayacak kadar dahisin herhalde. Genişletmek için tıkla... Dostum yardımcı olmuyorsun üstüne bir de ukalalık yapıyorsun lütfen benimle iletişimde bulunma rica ediyorum. 463895 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler birazdan yapıp tekrar sonucu atarım 463895 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... TPM'i daha açmadım. Secure Boot'u yaptıktan sonra mavi ekran yiyorum.