Windows 11'e halen geçilmemeli mi?

Cübbeli Federal

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8 GBx2 Ddr4
SSD veya HDD modeli
450GB SSD SanDisk
Ekran kartı
GTX1060 6GB 198bit
Anakart
Galax B450M
İşlemci
AMD Ryzen 3 4300GE
Gerek PC'imin her gün Windows 11'e geç haykırışları olsun, gerekse bugün PC'yi açarken bambaşka bir şekilde açılıp, Windows 11'in tanıtımını ballandıra ballandıra yaptıktan sonra tam 5 defa Windows 10'da kalmak istiyorum deyip beni öyle salmış olması artık beni "artık Windows 11'geçme zamanım geldi mi acaba?" diye de düşündürmeye başlamadı değil.
Sizin bu konu hakkında görüşleriniz nedir? Özellikle de oyun performansıma bir etkisi olur mu, Windows Defender'da hatrı sayılır gelişmeler var mı? (Sürükleyip bırak özelliğinin de işlevsizliği cabası tabii.)

Bir ton konu var artık sosyalde bunun için. Windows 11 oyun performansı olarak da daha iyi performans veriyor 10'dan. Windows Defender hala çöp. Her zaman da çöp olacak. Güzel yapısıyla bizi bizden alıyor. Sistemin destekliyor.

Sistem destekliyorsa geçin 2 yıldır kullanıyorum. Şu an en stabil döneminde desek yalan olmaz.
Sistemden sisteme fark gösterebilir.

Geçiş sırasında herhangi bir veri kaybetme olayı olmuyor değil mi?

Ben geçmedim geçmeyide düşünmüyorum bir arkadaşım kötü dedi bir de duyduğuma göre Windows 10'nun 2025 kadar zamanı varmış ben kalmayı düşünüyorum.

Ben geçmedim geçmeyide düşünmüyorum bir arkadaşım kötü dedi bir de duyduğuma göre Windows 10'nun 2025 kadar zamanı varmış ben kalmayı düşünüyorum.

Windows 11'e geçtim evdeki bilgisayarımda sonra iş yerinde Windows 10 kullanıyoruz sanki Windows 7 kulaniyor hissiyatı oluyor bende.

Kendi kararım benim düşüncem gülüncek ne var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…