Alperen Can Hectopat Katılım 25 Şubat 2020 Mesajlar 348 Çözümler 4 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #1 Insider Preview üyesiyim. 5 Ekim'de kullanıma sunulacak ana sürüme nasıl geçiş yapacağım bunu merak ediyorum. Yanıtlayan herkese teşekkür ederim.
Insider Preview üyesiyim. 5 Ekim'de kullanıma sunulacak ana sürüme nasıl geçiş yapacağım bunu merak ediyorum. Yanıtlayan herkese teşekkür ederim.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.887 Çözümler 244 31 Ağustos 2021 #2 Alperen Can dedi: Insider Preview üyesiyim. 5 Ekim'de kullanıma sunulacak. Ana sürüme nasıl geçiş yapacağım bunu merak ediyorum. Yanıtlayan herkese teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Güncelleme üzerinden geçebileceksin.
Alperen Can dedi: Insider Preview üyesiyim. 5 Ekim'de kullanıma sunulacak. Ana sürüme nasıl geçiş yapacağım bunu merak ediyorum. Yanıtlayan herkese teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Güncelleme üzerinden geçebileceksin.
Alperen Can Hectopat Katılım 25 Şubat 2020 Mesajlar 348 Çözümler 4 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #3 ReloadingData dedi: Güncelleme üzerinden geçebileceksin. Genişletmek için tıkla... Insider üyelerine o güncellemeyi verecekler mi?
ReloadingData dedi: Güncelleme üzerinden geçebileceksin. Genişletmek için tıkla... Insider üyelerine o güncellemeyi verecekler mi?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.887 Çözümler 244 31 Ağustos 2021 #4 Alperen Can dedi: Insider üyelerine o güncellemeyi verecekler mi? Genişletmek için tıkla... Herkese verecekler.
Alperen Can dedi: Insider üyelerine o güncellemeyi verecekler mi? Genişletmek için tıkla... Herkese verecekler.
4 458447 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 659 Makaleler 1 31 Ağustos 2021 #5 Alperen Can dedi: Insider üyelerine o güncellemeyi verecekler mi? Genişletmek için tıkla... Yok Insider sürümünde kalacaksın.
Alperen Can dedi: Insider üyelerine o güncellemeyi verecekler mi? Genişletmek için tıkla... Yok Insider sürümünde kalacaksın.
Alperen Can Hectopat Katılım 25 Şubat 2020 Mesajlar 348 Çözümler 4 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #6 458447 dedi: Yok Insider sürümünde kalacaksın. Genişletmek için tıkla... Çıkmak için sıfırdan kurulum mu gerekecek? ReloadingData dedi: Herkese verecekler. Genişletmek için tıkla... Anladım hocamda bi arkadaş Insider sürümünde kalacaksın yazdı bende anlamadım.
458447 dedi: Yok Insider sürümünde kalacaksın. Genişletmek için tıkla... Çıkmak için sıfırdan kurulum mu gerekecek? ReloadingData dedi: Herkese verecekler. Genişletmek için tıkla... Anladım hocamda bi arkadaş Insider sürümünde kalacaksın yazdı bende anlamadım.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.887 Çözümler 244 31 Ağustos 2021 #7 Alperen Can dedi: Çıkmak için sıfırdan kurulum mu gerekecek? Genişletmek için tıkla... Güncelleme ile çıkacaksın zaten kardeşim.
Alperen Can dedi: Çıkmak için sıfırdan kurulum mu gerekecek? Genişletmek için tıkla... Güncelleme ile çıkacaksın zaten kardeşim.
Alperen Can Hectopat Katılım 25 Şubat 2020 Mesajlar 348 Çözümler 4 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #8 ReloadingData dedi: Güncelleme ile çıkacaksın zaten kardeşim. Genişletmek için tıkla... Anladım kardeşim teşekkür ederim.
ReloadingData dedi: Güncelleme ile çıkacaksın zaten kardeşim. Genişletmek için tıkla... Anladım kardeşim teşekkür ederim.