Windows 11'e nasıl geçilir?

itskaarina

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim bilgisayarım Casper, daha yeni aldım ama Windows 10 var içinde, arkadaşım aralık sonunda Windows 10 bitiyor 11'e geçmen lazım dedi nasıl geçiliyor acaba format falan mı atmak lazım yoksa? Ya da Windows 11'e geçmek zorunda mıyım? Geçmeyi istemiyorum ama herkes zorundasın diyor, anlamadım pek.

Son düzenleme:
Zorunda degilsin. Gecsen iyi olur. Cunku bu sene sonu windows 10 destegi kesiliyor. Format ile gecmen daha saglikli.

Arkadaşlar benim bilgisayarım Casper, daha yeni aldım ama Windows 10 var içinde, arkadaşım aralık sonunda Windows 10 bitiyor 11'e geçmen lazım dedi nasıl geçiliyor acaba format falan mı atmak lazım yoksa? Ya da Windows 11'e geçmek zorunda mıyım? Geçmeyi istemiyorum ama herkes zorundasın diyor, anlamadım pek.

Eğer geçmek zorundaysan Windows kendi kendine zaten yükler bence Windows 11'i.
İlla yükleyeceğim diyorsan yanlış hatırlamıyorsam Windows Update kısmından Windows 11'i yükleyebilirsin :)

Eğer geçmemekte inatçıysan LTSC 2019 ya da LTSC IoT 2021 geçebilirsin. LTSC 2019'ub 2029'a, LTSC IoT 2021'in 2032'ye kadar desteği var. Onun dışında evet, önerilen geçiş yöntemi format Windows 11 için.

Bu sitede ilk önce Windows 11 Pro keyi var en yukarlarda. Keyi kopyaladıktan sonra aşağılara doğru in yapman gereken adımlar verilecek en baştan takip ederek yaparsan başarılı birr sonuca ulaşırsın.

Yapılacakları anlattığı yeri bulamazsan aşağıdaki gibi bir başlık bulmalısın.

How to Activate Windows 11 without product keys

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı