Umut_HatayDoner Picopat Katılım 28 Şubat 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #1 Uygulamaları yeniden yuklemek verileri yedeklemek falan ugrasmak istemiyorum. Temiz kurulum yerine guncelleme yapsam bir sorun sıkıntı cıkar mı? Dosya Ekleri windowsupdate.png 377,5 KB · Görüntüleme: 47
Uygulamaları yeniden yuklemek verileri yedeklemek falan ugrasmak istemiyorum. Temiz kurulum yerine guncelleme yapsam bir sorun sıkıntı cıkar mı?
RitmicOfficial Hectopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 1.356 Makaleler 6 Çözümler 141 Yer Türkiye Cumhuriyeti 17 Mart 2025 #2 Umut_HatayDoner dedi: Uygulamaları yeniden yuklemek verileri yedeklemek falan ugrasmak istemiyorum. Temiz kurulum yerine guncelleme yapsam bir sorun sıkıntı cıkar mı? Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum önerilir ama güncelleme de yapabilirsiniz, sorun çıkmaz.
Umut_HatayDoner dedi: Uygulamaları yeniden yuklemek verileri yedeklemek falan ugrasmak istemiyorum. Temiz kurulum yerine guncelleme yapsam bir sorun sıkıntı cıkar mı? Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum önerilir ama güncelleme de yapabilirsiniz, sorun çıkmaz.
konure244 Centipat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #3 indir ve yükle ye basıp gerekenleri yapın yada bir usb ye iso dosyasını yazıp pc açılırken esc basıp dur orada usb yi seç gerekenleri yap(key önerilir)
indir ve yükle ye basıp gerekenleri yapın yada bir usb ye iso dosyasını yazıp pc açılırken esc basıp dur orada usb yi seç gerekenleri yap(key önerilir)
Aydoğan BV Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.892 Çözümler 16 Yer Lüksemburg 17 Mart 2025 #4 Umut_HatayDoner dedi: Uygulamaları yeniden yuklemek verileri yedeklemek falan ugrasmak istemiyorum. Temiz kurulum yerine guncelleme yapsam bir sorun sıkıntı cıkar mı? Genişletmek için tıkla... Yükle geç bir şey olmaz sistemin ne?
Umut_HatayDoner dedi: Uygulamaları yeniden yuklemek verileri yedeklemek falan ugrasmak istemiyorum. Temiz kurulum yerine guncelleme yapsam bir sorun sıkıntı cıkar mı? Genişletmek için tıkla... Yükle geç bir şey olmaz sistemin ne?
Umut_HatayDoner Picopat Katılım 28 Şubat 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #5 Aydoğan BV dedi: Yükle geç bir şey olmaz sistemin ne? Genişletmek için tıkla... lenovo v15 82yu00qktx ryzen 5 7520u 16gb ram
Aydoğan BV dedi: Yükle geç bir şey olmaz sistemin ne? Genişletmek için tıkla... lenovo v15 82yu00qktx ryzen 5 7520u 16gb ram
Aydoğan BV Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.892 Çözümler 16 Yer Lüksemburg 17 Mart 2025 #6 Umut_HatayDoner dedi: Lenovo V15 82YU00QKTX Ryzen 5 7520U 16 GB RAM Genişletmek için tıkla... Kurtarır sıkıntı çıkarmaz ama bir gün sizde benim gibi olmayıp yedeğinizi alıp temiz kurulum yapmanız çok sağlıklı olacaktır
Umut_HatayDoner dedi: Lenovo V15 82YU00QKTX Ryzen 5 7520U 16 GB RAM Genişletmek için tıkla... Kurtarır sıkıntı çıkarmaz ama bir gün sizde benim gibi olmayıp yedeğinizi alıp temiz kurulum yapmanız çok sağlıklı olacaktır