183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.827 Makaleler 1 Çözümler 94 22 Haziran 2021 #11 Şu anki hali daha alpha bile değil sadece Microsoft'un üzerinde çalıştığı hali. Resmi olarak çıktığında geçilebilir.
Şu anki hali daha alpha bile değil sadece Microsoft'un üzerinde çalıştığı hali. Resmi olarak çıktığında geçilebilir.
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #12 Hocam daha durun. İşletim sistemi daha resmi olarak çıkmadı bile. Çıktığında kurabilirsiniz ancak ben problemlerin giderilmesi için resmi olarak çıktıktan 6 ay sonra falan geçeceğim.
Hocam daha durun. İşletim sistemi daha resmi olarak çıkmadı bile. Çıktığında kurabilirsiniz ancak ben problemlerin giderilmesi için resmi olarak çıktıktan 6 ay sonra falan geçeceğim.
İnterFace Hacker Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #13 Çıktığı zaman geç yani büyük ihtimalle 24 Haziran.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 22 Haziran 2021 #14 Hamza Ensar Sağlam dedi: Çıktıktan en az 6 ay sonra geçmelisin bence. Genişletmek için tıkla... Bende aynısını diyecektim. Katılıyorum 6 ay sonra geçilmeli, tabii duruma göre değişir.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Çıktıktan en az 6 ay sonra geçmelisin bence. Genişletmek için tıkla... Bende aynısını diyecektim. Katılıyorum 6 ay sonra geçilmeli, tabii duruma göre değişir.
yuico Centipat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 237 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Teksas Sokaklarında Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #15 volkswagen passat dedi: Windows 11'e şimdiden geçmek istiyorum. Sizce tam hali çıkana kadar beklemeli miyim? Genişletmek için tıkla... Tam hali çıksın, 2-3 ay geçsin iyice sorunları çıksın öyle geçilmeli bence.
volkswagen passat dedi: Windows 11'e şimdiden geçmek istiyorum. Sizce tam hali çıkana kadar beklemeli miyim? Genişletmek için tıkla... Tam hali çıksın, 2-3 ay geçsin iyice sorunları çıksın öyle geçilmeli bence.