Windows 11'e sıfırdan nasıl geçilir?

Videosu var mıdır sizin dediğiniz yüklemenin ben anlamıyorum da bu PC'den.

Önce Micorosoft sitesinde Win 11 indirme yerine gelip ISO dosyasını indir.

Sonra Media Creation Tool'u açıp bu ekrana gel, alttaki kutucuğu seçip sonraki dedikten sonra ISO dosyasını seçersen temiz kurulum yapması lazım.

Bunu yapsam benden anahtar falan ıster mi etkinleştirmek için?
Bir de internette hiç görmedim inşallah olur.

Bunu yapsam benden anahtar falan ıster mi etkinleştirmek için?
Bir de internette hiç görmedim inşallah olur.
Hayır, Home sürümünü kullanabilirsin istediğin kadar. Sonradan anahtar alırsan ayarlardan etkinleştirilebiliyor.

Yalnız şunu da söyleyeyim. Ben bu yöntemi daha önce denemedim tam temiz kurulum yapıyor mu bilmiyorum. Sadece Microsoft'un sitesinde temiz kurulum seçeneği var yazdığı için söyledim.

Hayır, Home sürümünü kullanabilirsin istediğin kadar. Sonradan anahtar alırsan ayarlardan etkinleştirilebiliyor.

Yükseltme ile temiz kurulumun farkı cokmu ya yapmaya usendım.

Laptop oldugu ıcın bana temız kurulum yap dedıler.

Farkı yok aslında, sadece yükseltme yaparsan bazı dosyaları saklayabiliyorsun. Temiz kurulumda direk her şey siliniyor.

Ben sordugumda yükseltme yaptıgın ıcın sarjın hızlı gıder sorun cıkar bazen dediler. En kötü 10a geri dönerim.

Format atsam düzelmez mi

Ben sordugumda yükseltme yaptıgın ıcın sarjın hızlı gıder sorun cıkar bazen dediler. En kötü 10a geri dönerim.

Format atsam düzelmez mi
Öyle bir şey yok bu arada nereden uydurmuşlar onu

Bence direk Win 10'a geçin ben de 11'den geçtim ve gayet memnunum.

Ben sarjım hizli azaldıgını dusundugum ıcın yapmayı dusunuyorum.

Öyle bir şey yok bu arada nereden uydurmuşlar onu

Bence direk Windows 10'a geçin ben de 11'den geçtim ve gayet memnunum.

Ama bana da hızlı gidiyor gibi geldi 10a göre.

10 geçerim de 11 de güzel be.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…