Gestus Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 784 Çözümler 4 21 Temmuz 2021 #21 Yahya Nuroğlu dedi: Ama tasarımı güzel yapmışlar. En azından bana göre. Windows 10 kullanırken çok canım sıkılıyordu. Genişletmek için tıkla... Evet çok güzel. Tek beğenmediğim yanı başlat ortada olunca ekran kapanıyor.
Yahya Nuroğlu dedi: Ama tasarımı güzel yapmışlar. En azından bana göre. Windows 10 kullanırken çok canım sıkılıyordu. Genişletmek için tıkla... Evet çok güzel. Tek beğenmediğim yanı başlat ortada olunca ekran kapanıyor.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2021 #22 Gestus dedi: ISO linki mi Insider linki mi? Genişletmek için tıkla... ISO.
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.495 Makaleler 1 Çözümler 19 21 Temmuz 2021 #23 Gestus dedi: Evet çok güzel. Tek beğenmediğim yanı başlat ortada olunca ekran kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Onu isterseniz önceki Windows'lar gibi sol tarafa alabilirsiniz. Ama bunun için Windows'u etkinleştirmeniz lazım.
Gestus dedi: Evet çok güzel. Tek beğenmediğim yanı başlat ortada olunca ekran kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Onu isterseniz önceki Windows'lar gibi sol tarafa alabilirsiniz. Ama bunun için Windows'u etkinleştirmeniz lazım.
Yusuf Halil Sağaz Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.552 Çözümler 5 Yer Bartın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek BARÜ ÖĞRENCİ 21 Temmuz 2021 #24 comspec dedi: Dev sürümü son sürüm değil. Son sürüm çıktığında format atman gerekecek. Genişletmek için tıkla... Son sürüm çıkınca format atarım zor değil. Şimdi son dev güncellemesine kadar alsa yeter.
comspec dedi: Dev sürümü son sürüm değil. Son sürüm çıktığında format atman gerekecek. Genişletmek için tıkla... Son sürüm çıkınca format atarım zor değil. Şimdi son dev güncellemesine kadar alsa yeter.
Gestus Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 784 Çözümler 4 21 Temmuz 2021 #25 ArthurMorgan33 dedi: ISO. Genişletmek için tıkla... Windows 11 Insider Preview 27842 ISO Download 25H2 Including Updates Download Windows 11 Insider Preview Build 24H2. Learn what Windows 11 Insider Preview is and details to download and install the ISO file. quickfever.com Bu site güvenilir duruyor. Ama denemedim.
ArthurMorgan33 dedi: ISO. Genişletmek için tıkla... Windows 11 Insider Preview 27842 ISO Download 25H2 Including Updates Download Windows 11 Insider Preview Build 24H2. Learn what Windows 11 Insider Preview is and details to download and install the ISO file. quickfever.com Bu site güvenilir duruyor. Ama denemedim.
Yusuf Halil Sağaz Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.552 Çözümler 5 Yer Bartın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek BARÜ ÖĞRENCİ 21 Temmuz 2021 #26 rusecyabres dedi: Diğer Windows'lar ile tasarım açısından çok fark var, alışmak zor olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Bence o kadar fark yok. macOS değil sonuçta yine Windows. Alışmak zor olmaz.
rusecyabres dedi: Diğer Windows'lar ile tasarım açısından çok fark var, alışmak zor olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Bence o kadar fark yok. macOS değil sonuçta yine Windows. Alışmak zor olmaz.
Gestus Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 784 Çözümler 4 21 Temmuz 2021 #27 Yahya Nuroğlu dedi: Onu isterseniz önceki Windows'lar gibi sol tarafa alabilirsiniz. Ama bunun için Windows'u etkinleştirmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Sola çekme kaldırıldı diye duymuştum. Öyleyse başka birşey ile karıştırıyorum.
Yahya Nuroğlu dedi: Onu isterseniz önceki Windows'lar gibi sol tarafa alabilirsiniz. Ama bunun için Windows'u etkinleştirmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Sola çekme kaldırıldı diye duymuştum. Öyleyse başka birşey ile karıştırıyorum.
Behiye Yoctopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 4 21 Temmuz 2021 #28 Ömrü çok kısa sürecek bir sürüm.
Kaçış Yok Picopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2021 #29 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Gestus Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 784 Çözümler 4 21 Temmuz 2021 #30 Behiye dedi: Ömrü çok kısa sürecek bir sürüm. Genişletmek için tıkla... Behiye dedi: Ömrü çok kısa sürecek bir sürüm. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Behiye dedi: Ömrü çok kısa sürecek bir sürüm. Genişletmek için tıkla... Behiye dedi: Ömrü çok kısa sürecek bir sürüm. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et