Arkadaşlar, Windows 11'e uygun Bluetooth adaptörü önerir misiniz? Bazılarında çalışmıyormuş da, buradan fikir alayım dedim.
50Bütçe?
Windows 11 ile kullanıyorum. Memnunum.![]()
TP-Link UB400 Bluetooth Adaptör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz TP-Link UB400 Bluetooth Adaptör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link UB400 Bluetooth Adaptör özelliklerini incele, 307,93 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
50
Streak Kablosuz Mini Bluetooth Usb 5.0 Dongle Receiver Alıcısı Aparatı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Streak Kablosuz Mini Bluetooth Usb 5.0 Dongle Receiver Alıcısı Aparatı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Peki bu nasıl
kablosuz mause alıcam onu kullanmak için alacağım mause de gecikme olurmuWindows 11 ile kullanıyorum. Memnunum.![]()
TP-Link UB400 Bluetooth Adaptör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz TP-Link UB400 Bluetooth Adaptör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link UB400 Bluetooth Adaptör özelliklerini incele, 307,93 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.