Çözüldü Windows 11'e veriler silinmeden nasıl geçilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

muhammedst_35

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu anda Windows 10 kullanıyorum Windows 11'e geçmek istiyorum ama verilerim sıfırlansın istemiyorum nasıl basitçe geçebilirim?
(Bilgisayarım Windows 11 desteklemiyor)

Çözüm
Öncelikle Windows 11 Media creatation tool yazın sonra indirin USB nizi takın kullanım talimatını kabul edin sonra yükleniyor sayfasında kalacaksınız sonra ISO dosyası indire seçin USB'ye inerken Rufus veya Ventoy'u veya Rufus'u indirin ben Ventoy'u öneririm uyarı usbnizi önce Vento'ya yazdırın sonra ISO dosyasını USB'ye koyunuz devam edelim Ventoy'u YouTube'dan bakabilirsiniz ISO dosyası yerleştirildiğine göre devam edelim ama bilgisayarınızın markası nedir ona göre boot menüsüne girelim.

Bilgisayarınızın markası nedir?

Ben anlattım.
Desteklemeyen bilgisayarlar için Recep Baltaş'ın şöyle bir videosu var:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hiçbir veri silinmiyor.

Arkadaşlar şu anda Windows 10 kullanıyorum Windows 11'e geçmek istiyorum ama verilerim sıfırlansın istemiyorum nasıl basitçe geçebilirim?

Tiny 11 de olur. Ama illa adında geçmek istiyorsan yazılımla geçersin ancak. Kuzenimin laptopuna da kurdum.

Eğer tiny 11 ne bilmiyorsanız bu tiny 11 Windows 11 ile aynıdır desteklenmeyen PC sahipleri çok kullanır.

Daha önceden de Windows 11 kullanıyordum bilgisayara format attıktan sonra 10a geçtim ama şimdi 11e geçme taraftarıyım ama nasıl geçeceğim aklımda hiçbir şey kalmamış.

O yüzden bu konuyu açtım. Daha önceden Windows 11 kullanırken bir sıkıntı yaşamadım.

Hızlıysa kullanılır bence olmazsa LTSC gayet güzel hem de resmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…