Çözüldü Windows 11'e veriler silinmeden nasıl geçilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

muhammedst_35

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu anda Windows 10 kullanıyorum Windows 11'e geçmek istiyorum ama verilerim sıfırlansın istemiyorum nasıl basitçe geçebilirim?
(Bilgisayarım Windows 11 desteklemiyor)

Çözüm
Öncelikle Windows 11 Media creatation tool yazın sonra indirin USB nizi takın kullanım talimatını kabul edin sonra yükleniyor sayfasında kalacaksınız sonra ISO dosyası indire seçin USB'ye inerken Rufus veya Ventoy'u veya Rufus'u indirin ben Ventoy'u öneririm uyarı usbnizi önce Vento'ya yazdırın sonra ISO dosyasını USB'ye koyunuz devam edelim Ventoy'u YouTube'dan bakabilirsiniz ISO dosyası yerleştirildiğine göre devam edelim ama bilgisayarınızın markası nedir ona göre boot menüsüne girelim.

Bilgisayarınızın markası nedir?

Eğer risk alacağım kurmak istiyorum diyorsan Windows'un sitesinden en yeni sürümünü indir kur, şahsen nasıl kurulur bende bilmiyorum internetten izle en güncel sürüm indir ve kur. Ama yedek al bir flashbellek takıp, yoksa çok büyük sıkıntı yaşarsın. Ayrıca bir geri yükleme noktasıda oluştur yoksa olası bir problemde PC'yi çöp edersin.

Ben anlattım.
Daha önceden de Windows 11 kullanıyordum bilgisayara format attıktan sonra 10a geçtim ama şimdi 11e geçme taraftarıyım ama nasıl geçeceğim aklımda hiçbir şey kalmamış.

O yüzden bu konuyu açtım. Daha önceden Windows 11 kullanırken bir sıkıntı yaşamadım.

Eğer risk alacağım kurmak istiyorum diyorsan Windows'un sitesinden en yeni sürümünü indir kur, şahsen nasıl kurulur bende bilmiyorum internetten izle en güncel sürüm indir ve kur. Ama yedek al bir flashbellek takıp, yoksa çok büyük sıkıntı yaşarsın. Ayrıca bir geri yükleme noktasıda oluştur yoksa olası bir problemde PC'yi çöp edersin.

Öncelikle Windows 11 Media creatation tool yazın sonra indirin USB nizi takın kullanım talimatını kabul edin sonra yükleniyor sayfasında kalacaksınız sonra ISO dosyası indire seçin USB'ye inerken Rufus veya Ventoy'u veya Rufus'u indirin ben Ventoy'u öneririm uyarı usbnizi önce Vento'ya yazdırın sonra ISO dosyasını USB'ye koyunuz devam edelim Ventoy'u YouTube'dan bakabilirsiniz ISO dosyası yerleştirildiğine göre devam edelim ama bilgisayarınızın markası nedir ona göre boot menüsüne girelim.

Ben anlattım.

Çözüm

Hocam anlatım yerine konuyla ilgili bir video atmak daha mantıklı değil mi?

Ben anlattım.

Boot menüsüne girmeyi biliyorum hocam halledeceğim.

Hocam anlatım yerine konuyla ilgili bir video atmak daha mantıklı değil mi?

Boot menüsüne girmeyi biliyorum hocam halledeceğim.

Eskiden Microsoft'ta gönüllü moddum burada böyle anlatsam daha mantıklı çünkü herkes yamuk yumuk anlatıyor tek bir tane bulabilirsin o da Technopat.

Peki o zaman boot menüsüne girdikten sonra USB niz yazıyordur ona basın Ventoy menüsü çıkacak oradan Windows 11 ISO dosyası çıkacak ona basın ve kurun bu kadar ama biliyorsunuzdur. Ne olur ne olmaz diye anlattım.

Peki o zaman boot menüsüne girdikten sonra USB niz yazıyordur ona basın Ventoy menüsü çıkacak oradan Windows 11 ISO dosyası çıkacak ona basın ve kurun bu kadar ama biliyorsunuzdur. Ne olur ne olmaz diye anlattım.

Şu anda sorunsuz bir şekilde Windows 11'e geçmiş bulunmkatayım başta siz olamak üzere konuyla ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Arkadaşlar şu anda Windows 10 kullanıyorum Windows 11'e geçmek istiyorum ama verilerim sıfırlansın istemiyorum nasıl basitçe geçebilirim?
(Bilgisayarım Windows 11 desteklemiyor)

11e geçmemenizi tavsiye ederim çok sıkıntılı ve bazı oyunlarda kronik FPS düşürüyor azımsanmayacak derecede 11'deyken Valorant'ta 200 250 FPS alırken 10a çektim 500 600 alıyorum sıkıntılı sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı