YekBilgisayar Picopat Katılım 6 Kasım 2024 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Şubat 2025 #1 Windows 11 kullanıyorum. Windows 10'un sesleri çok daha iyi bence. Sesleri değiştirmemin bir yolu var mı? Var ise nasıl yardımlarınızı bekliyorum.
Windows 11 kullanıyorum. Windows 10'un sesleri çok daha iyi bence. Sesleri değiştirmemin bir yolu var mı? Var ise nasıl yardımlarınızı bekliyorum.
yasirbakır Centipat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 332 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
YekBilgisayar Picopat Katılım 6 Kasım 2024 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Şubat 2025 #3 Bende Windows 10 sesleri arıyorum bu olmaz. İndirip kendim yapacağım.