Xerath Main Decapat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 87 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #1 İyi günler, Windows 11'e ikinci işletim sistemi olarak Windows 7 kurmak istiyorum. Bu mümkün mü? Bilen var ise yardımcı olabilir mi?
İyi günler, Windows 11'e ikinci işletim sistemi olarak Windows 7 kurmak istiyorum. Bu mümkün mü? Bilen var ise yardımcı olabilir mi?
5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 15 Ekim 2023 #2 @Xerath Main evet mümkün. Ya sanal makine ya da Dual boot olarak kurabilirsiniz. Ama Dual boot sanal makineye göre daha performanslı olur.
@Xerath Main evet mümkün. Ya sanal makine ya da Dual boot olarak kurabilirsiniz. Ama Dual boot sanal makineye göre daha performanslı olur.
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.526 Çözümler 42 15 Ekim 2023 #3 VMware bakabilirsin.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Ekim 2023 #4 Xerath Main dedi: İyi günler, Windows 11'e ikinci işletim sistemi olarak Windows 7 kurmak istiyorum. Bu mümkün mü? Bilen var ise yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Disk Yönetiminden önyükleme diskini bölün veya başka bir SSD/HDD takın. Ardından Windows kurulumunu çalıştırın ve ikinci diskinizi seçin. Bu kadar basit. Zaten açılışta sçeceğiniz işletim sistemini size söyleyecektir.
Xerath Main dedi: İyi günler, Windows 11'e ikinci işletim sistemi olarak Windows 7 kurmak istiyorum. Bu mümkün mü? Bilen var ise yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Disk Yönetiminden önyükleme diskini bölün veya başka bir SSD/HDD takın. Ardından Windows kurulumunu çalıştırın ve ikinci diskinizi seçin. Bu kadar basit. Zaten açılışta sçeceğiniz işletim sistemini size söyleyecektir.