Windows 11'e Yapay Zeka Destekli Dosya Gezgini Geliyor!

İlk başta gelmişti lakin biraz sık kullanıyorum, daha da geliştirilebilir açıkçası şu anlık bazen yeterli cevabı veremiyor.

Evet eksikleri hala çok Chat GPT kadar hızlı deği.

Kesinlikle, Chat GPT indirdim o çok daha iyi lakin ücretli olduğu için pek kullanacağım bir şey olmayacaktır. Zaten çok da yapay zekaya soru soran birisi değilim, işimi görüyor şu anlık.

Sevdiğim yanları resim oluşturma ve Sayfa özetlemesi resim oluştururken hatalar yapabiliyor mesela isminin logosunu oluştururken harf eksikliği ya da isminin İngilizcesi varsa İngilizcesini yazabiliyor.

Sevdiğim yanları resim oluşturma ve Sayfa özetlemesi resim oluştururken hatalar yapabiliyor mesela isminin logosunu oluştururken harf eksikliği ya da isminin İngilizcesi varsa İngilizcesini yazabiliyor.
O kadar çok detaya girmedim ama geliştirmesi gerektiği kesinlikle aşikar.

Son düzenleme:
O kadar çok detaya girmedim ama geliştirmesi gerektiğini kesinlikle aşikar.

Aynen öyle bir de artık şu Görev çubuğunda bulunan simgesinden Pre yazısı kaldırsa da sadece Copilot simgesini görsek güzel olacak. Aynı şekilde Outlook içinde New yazısı kaldırılsa güzel olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…