yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.823 Makaleler 1 Çözümler 16 30 Nisan 2024 #11 TombulTux dedi: Sizce 10 üzerinden kaç? Ve eklememi istediginiz bir şey varsa yazabilirsiniz. Eki Görüntüle 2183023 Genişletmek için tıkla... Çok otantik duruyor baya iyi olmuş. Brave logosunu da hallederseniz çok tatlı durur. Bu tarz eskitmelere bayılıyorum. Duvar kâğıdı belki değişebilir ama nasıl bir şey olmalı bilemedim.
TombulTux dedi: Sizce 10 üzerinden kaç? Ve eklememi istediginiz bir şey varsa yazabilirsiniz. Eki Görüntüle 2183023 Genişletmek için tıkla... Çok otantik duruyor baya iyi olmuş. Brave logosunu da hallederseniz çok tatlı durur. Bu tarz eskitmelere bayılıyorum. Duvar kâğıdı belki değişebilir ama nasıl bir şey olmalı bilemedim.
TombulTux Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 650 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2024 #12 yigidyum dedi: Çok otantik duruyor bayağı iyi olmuş. Brave logosunu da hallederseniz çok tatlı durur. Bu tarz eskitmelere bayılıyorum. Duvar kâğıdı belki değişebilir ama nasıl bir şey olmalı bilemedim. Genişletmek için tıkla... Windows 2000 de ilk kurdugumuzda gelen default duvar kâğıdı diye bunu seçtim ama aklımda birkaç tane duvar kâğıdı var. Birkaç ikonu değiştirdim taskbardaki şarj internet ve sesi değiştiremedim onu da patchlayıp değiştirmeyi planlıyorum. Son düzenleme: 30 Nisan 2024
yigidyum dedi: Çok otantik duruyor bayağı iyi olmuş. Brave logosunu da hallederseniz çok tatlı durur. Bu tarz eskitmelere bayılıyorum. Duvar kâğıdı belki değişebilir ama nasıl bir şey olmalı bilemedim. Genişletmek için tıkla... Windows 2000 de ilk kurdugumuzda gelen default duvar kâğıdı diye bunu seçtim ama aklımda birkaç tane duvar kâğıdı var. Birkaç ikonu değiştirdim taskbardaki şarj internet ve sesi değiştiremedim onu da patchlayıp değiştirmeyi planlıyorum.
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2024 #14 TombulTux dedi: Sizce 10 üzerinden kaç? Ve eklememi istediginiz bir şey varsa yazabilirsiniz. Eki Görüntüle 2183023 Genişletmek için tıkla... Bayağı güzel olmuş elinize sağlık.
TombulTux dedi: Sizce 10 üzerinden kaç? Ve eklememi istediginiz bir şey varsa yazabilirsiniz. Eki Görüntüle 2183023 Genişletmek için tıkla... Bayağı güzel olmuş elinize sağlık.