Windows 11'e yükseltilmiyor

user.cs

Kilopat
Makaleler
14
Yer
Dünya
Bilgisayarımda TPM çipi yok. O yüzden Windows 11'i deneyemiyorum. Komut üzerinden yapabilirim ama o zaman da Valorant oynayamam. İkili işletim sistemi desem diskte yeterli alan yok. Bu sistemi denemek istiyorum ama deneyemiyorum. Ne yapabilirim? Yardımlarınızı bekliyorum.

Hocam sizin kararınız ama Windows 11'e geçmek şu dönemde mantıklı değil nihai sürüm çıkınca zaten resmi açıklama gelir bence o kadar uğraşacağınıza sabırlı davranın az kaldı zaten.

Windows 11 indirip TPM sorununa neden olan dosyayı değiştirip setupu çalıştırırsan Windows 10'dan Windows 11'e direk dosyaların ile birlikte yükseltebilirsin ben öyle yaptım en azından.

Sanal makineda deneyebilirsiniz zamanında kırmızı teknoloji sitesi sanki bir şey atmıştı bir bakın derim.

Kurup kurmama kararını sizin vermeniz lazım. Windows to go gibi yöntemlerle deneyebilirsiniz fakat hız konusunda işler istediğiniz gibi gitmeyebilir. En az USB 3.0 USB bellek öneririm bu iş için.

İyi ki de yükseltmemiş. Stabil olmayan bir sürümü ne yapacaksınız? Valorant oynuyormuşsunuz bir de. Daha Windows 10 ile optimizasyon sorunu var o oyunun.

Arkadaşlar windows 11 de çok fazla bug fln yok şuanki yapılar gayet de stabil ve sorunsuz çalışıyor sanki ilk yapıları test ediyoruz. Ve elbetteki beta da olan bir işletim sistemiyle oyun oynamanız mantıklı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…