4 463895 Kilopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 3.506 Makaleler 7 Çözümler 35 Yer İstanbul 23 Ekim 2021 #11 demirbilek6 dedi: Profilinzden baktım sizde Windows 11'e geçmişsiniz herhangi bir problem yaşadınız mı bir de Valorant'ı gördüm bir sorun çıktı mı oyunda falan. Genişletmek için tıkla... Hayır çıkmadı, her şey destekleniyorsa bir sorun olmaz. Performans artışı var.
demirbilek6 dedi: Profilinzden baktım sizde Windows 11'e geçmişsiniz herhangi bir problem yaşadınız mı bir de Valorant'ı gördüm bir sorun çıktı mı oyunda falan. Genişletmek için tıkla... Hayır çıkmadı, her şey destekleniyorsa bir sorun olmaz. Performans artışı var.
demirbilek6 Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #12 463895 dedi: Hayır çıkmadı, her şey destekleniyorsa bir sorun olmaz. Performans artışı var. Genişletmek için tıkla... Evet karşıma çıkmıştı sisteminiz destekliyor yüklenmeye hazır diye,güncellemeyi yaparken ek olarak dikkat etmemiz gereken bir şey var mı?
463895 dedi: Hayır çıkmadı, her şey destekleniyorsa bir sorun olmaz. Performans artışı var. Genişletmek için tıkla... Evet karşıma çıkmıştı sisteminiz destekliyor yüklenmeye hazır diye,güncellemeyi yaparken ek olarak dikkat etmemiz gereken bir şey var mı?
4 463895 Kilopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 3.506 Makaleler 7 Çözümler 35 Yer İstanbul 23 Ekim 2021 #13 demirbilek6 dedi: Evet karşıma çıkmıştı sisteminiz destekliyor yüklenmeye hazır diye,güncellemeyi yaparken ek olarak dikkat etmemiz gereken bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Çok bir şeye gerek yok. Normal işlemler. Ekran kartı, chipset sürücüsü vb. gibi gerekli şeyleri yüklediğiniz zaman tamamdır.
demirbilek6 dedi: Evet karşıma çıkmıştı sisteminiz destekliyor yüklenmeye hazır diye,güncellemeyi yaparken ek olarak dikkat etmemiz gereken bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Çok bir şeye gerek yok. Normal işlemler. Ekran kartı, chipset sürücüsü vb. gibi gerekli şeyleri yüklediğiniz zaman tamamdır.
demirbilek6 Picopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2021 #14 463895 dedi: Çok bir şeye gerek yok. Normal işlemler. Ekran kartı, chipset sürücüsü vb. gibi gerekli şeyleri yüklediğiniz zaman tamamdır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ ol, bir sorun çıkarsa sana danışsam olur mu sıkıntı olmazsa?
463895 dedi: Çok bir şeye gerek yok. Normal işlemler. Ekran kartı, chipset sürücüsü vb. gibi gerekli şeyleri yüklediğiniz zaman tamamdır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ ol, bir sorun çıkarsa sana danışsam olur mu sıkıntı olmazsa?
4 463895 Kilopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 3.506 Makaleler 7 Çözümler 35 Yer İstanbul 23 Ekim 2021 #15 demirbilek6 dedi: Tamamdır sağ ol, bir sorun çıkarsa sana danışsam olur mu sıkıntı olmazsa? Genişletmek için tıkla... Tabii ki. Neredeyse her gün aktifim.
demirbilek6 dedi: Tamamdır sağ ol, bir sorun çıkarsa sana danışsam olur mu sıkıntı olmazsa? Genişletmek için tıkla... Tabii ki. Neredeyse her gün aktifim.