4 491824 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 4.052 Çözümler 27 21 Şubat 2023 #21 480164 dedi: Ben buldum galiba. OgnitorenKS Edition adlı sunucu doğru mu? Logosu ay ve yıldız siyah. Genişletmek için tıkla... Evet.
480164 dedi: Ben buldum galiba. OgnitorenKS Edition adlı sunucu doğru mu? Logosu ay ve yıldız siyah. Genişletmek için tıkla... Evet.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 21 Şubat 2023 #22 480164 dedi: Sosyal'de araştırma yaptım bazıları yükseltmek yavaşlatır diyor. Bazıları format en sağlıklısı (USB olmadığı için format yapamıyorum).eğer düşürürse performans çok mu düşürür yoksa belli etmeyecek kadar mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar desteklemiyorsa çok memnun kalacağınızı sanmıyorum.
480164 dedi: Sosyal'de araştırma yaptım bazıları yükseltmek yavaşlatır diyor. Bazıları format en sağlıklısı (USB olmadığı için format yapamıyorum).eğer düşürürse performans çok mu düşürür yoksa belli etmeyecek kadar mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar desteklemiyorsa çok memnun kalacağınızı sanmıyorum.
480164 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 2.060 Çözümler 26 21 Şubat 2023 #23 Önceden formatla geçmiştim. Bayağı iyiydide mesela oyundan Full ekrandan çıkınca görev çubuğu takılıyormuş gibi oluyordu. Sürüm 22H2'ydi. OnurOfc dedi: Bilgisayar desteklemiyorsa çok memnun kalacağınızı sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Galiba ona direkt mesaj atmam lazım değil mi? OnurOfc dedi: Bilgisayar desteklemiyorsa çok memnun kalacağınızı sanmıyorum. Genişletmek için tıkla...
Önceden formatla geçmiştim. Bayağı iyiydide mesela oyundan Full ekrandan çıkınca görev çubuğu takılıyormuş gibi oluyordu. Sürüm 22H2'ydi. OnurOfc dedi: Bilgisayar desteklemiyorsa çok memnun kalacağınızı sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Galiba ona direkt mesaj atmam lazım değil mi? OnurOfc dedi: Bilgisayar desteklemiyorsa çok memnun kalacağınızı sanmıyorum. Genişletmek için tıkla...
4 491824 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 4.052 Çözümler 27 21 Şubat 2023 #24 OnurOfc dedi: Bilgisayar desteklemiyorsa çok memnun kalacağınızı sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Destekliyor. İşlemci desteklemiyor gibi gözüküyor ama temiz kurulum sonrası desteklenmesini göstermiyor.
OnurOfc dedi: Bilgisayar desteklemiyorsa çok memnun kalacağınızı sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Destekliyor. İşlemci desteklemiyor gibi gözüküyor ama temiz kurulum sonrası desteklenmesini göstermiyor.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 22 Şubat 2023 #25 491824 dedi: Destekliyor. İşlemci desteklemiyor gibi gözüküyor ama temiz kurulum sonrası desteklenmesini göstermiyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum onu, ama tpm 2.0 gibi özellikler olmadığı için valorant gibi oyunlarda patlıyor.
491824 dedi: Destekliyor. İşlemci desteklemiyor gibi gözüküyor ama temiz kurulum sonrası desteklenmesini göstermiyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum onu, ama tpm 2.0 gibi özellikler olmadığı için valorant gibi oyunlarda patlıyor.
4 491824 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 4.052 Çözümler 27 22 Şubat 2023 #26 OnurOfc dedi: Biliyorum onu, ama tpm 2.0 gibi özellikler olmadığı için valorant gibi oyunlarda patlıyor. Genişletmek için tıkla... İşlemcide TPM 2.0 mevcut. Acaba biraz araştırsanız mı? Aynı işlemci bende de var. Gereksinimlerde sadece işlemci hata veriyor. TPM aktif.
OnurOfc dedi: Biliyorum onu, ama tpm 2.0 gibi özellikler olmadığı için valorant gibi oyunlarda patlıyor. Genişletmek için tıkla... İşlemcide TPM 2.0 mevcut. Acaba biraz araştırsanız mı? Aynı işlemci bende de var. Gereksinimlerde sadece işlemci hata veriyor. TPM aktif.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 22 Şubat 2023 #27 491824 dedi: İşlemcide TPM 2.0 mevcut. Acaba biraz araştırsanız mı? Aynı işlemci bende de var. Gereksinimlerde sadece işlemci hata veriyor. TPM aktif. Genişletmek için tıkla... Konuya özel söylemedim zaten?
491824 dedi: İşlemcide TPM 2.0 mevcut. Acaba biraz araştırsanız mı? Aynı işlemci bende de var. Gereksinimlerde sadece işlemci hata veriyor. TPM aktif. Genişletmek için tıkla... Konuya özel söylemedim zaten?