Windows 11'i bypass ederek kuranlara 22H2 geliyor mu?

Katıldım insider programına
Önceden Insider enroll programını kullanmışsınız. Insider en roll programını açıp 4'e basın. Sonra bunu deneyin.

Of pardon ya ne yolu, uykusuzluktan galiba kafam çalışmıyor
Muhtemelen Insider Programını kurulum ekranını görmediniz. Insider Programı hata ekranı açıkken kayıt defterini çalıştırın. Daha sonra ayarlarda Windows Uptade e geri dönün sonra tekrardan Insider Programına gidin.

Anlamadım

Dosya Ekleri

• IMG_20220710_101237.jpg
    129,2 KB · Görüntüleme: 36
Nasıl yapacağımı
Şimdi, Insider enroll programını açın. Bir komut ekranı gelecek. Ekran geldikten sonra 4 tuşuna basın. Bu Insider enroll programını devre dışı bırakır.

Nasıl yapacağımı

Windows uptade hata veriyor

Bir önizleme güncellemesi inerken bu hata yasandıysa muhtemelen sorun Insider programıyla ilgilidir.

Şimdi, Insider enroll programını açın. Bir komut ekranı gelecek. Ekran geldikten sonra 4 tuşuna basın. Bu Insider enroll programını devre dışı bırakır.
Yaptım şimdi ne yapacam

Ayarlar ekranı açıkken bu konuda ki kayıt defteri girdisini indirin ve çalıştırın. Daha sonra ayarlar ekranında bir geri bir ileri yapın. Yani önce Windows Uptade e geri dönün sonra Insider Programına girin.

Devamı biraz karışık olduğu için konudan devam etmeniz gerekir.

@Yasin83883 yapabildiniz mi?

Son düzenleme:
Bu resim geldi inmesini bekliyorum

Dosya Ekleri

• IMG_20220710_105146.jpg
    136,7 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…