Windows 11'i etkinleştirme

84mirkoni

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
İşlemci
i9 13980HX
Elimde sürekli kullandığım Windows 7 lisansım vardı ama artık bunu engellemişler sanırım. Mas kullanmak mantıklı mı? Lisans almam gerekirse ucuz lisanslar işe yarar mı? Hangisini önerirsiniz? Laptop için soruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mas dediğiniz mak lisans mı? enucuzlisans şu 11 pro lisansını kullanabilirsiniz. Daha ucuz bulursanız onu kullanın ama Mak lisans olmasın.

Mas dediğiniz mak lisans mı? enucuzlisans şu 11 pro lisansını kullanabilirsiniz. Daha ucuz bulursanız onu kullanın ama Mak lisans olmasın.
Mas Microsoft activation scripts olarak yazdım.

Uğraşmaya değer mi eğer uzun süren bir işlemse? Sağlamlisans’ta daha pahalı ürünler diğer yerlerde ucuz olmasının nedeni nedir?

En uygun fiyatlı 20-30 TL'lik normal sitelerden Win 10 anahtarı alıp etkinleştirin + olarak akakce gibi sitelere win 10 pro diye yazarsanız en uygun olanı rahat bulursunuz.

sağlamlisans vb. hepsi aynı özellikteki anahtarı satıyor. Kısaca fiyat farkını etkileyecek bir durum yok. Yani "elma" almıyoruz kalite farkı olsun.

Ayrıca Win 11 anahtarı diye bir anahtar olmadığını da hatırlatayım.
Yani alacağınız Win 10 vb. anahtarı oluyor.

Peki pro sürüm için fazladan para vermeye değer mi? Günlük kullanılan bilgisayar.

bedava var hocam ama;
key için yardım ederdim de ban yerim,
elimde w10 retail home var 330 adet suan
muhtemel 800 civar, 837 adet kontrol ediyorum an itibari..

Değer kullan gitsin ben office için kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…