Windows update ile yükledim sürücüleri. Bazılarını geforce experience gibi, kendi sitelerinden. Birde monster control centeri kendi sitesinden ve bir kaç tanesini daha monsterin sitesinden yükledim. Bana verdikleri flash bozulduğu için flash ile yükleyemedim. En son servise yollamamda BIOS'u güncellemişlerdi, BIOS hakkında çok bir şey bilmediğim için dokunmak istemedim. Zaten internetteki kaynaklardan bulduğum videolardaki BIOS ile bende ki BIOS farklıydı. Donanımsal bir sorun yok diyip duruyor servis. Sanırım servisler özel CD ler ile falan kontrol ediyolarmış problemleri, bunların yanılma olasılığı var mı yok mu bilmiyorum. Onlar yanılmadıklarını söylüyorlar ve inatla donanımsal bir şey değiştirmiyorlar. Ama inanılmaz kasma ve fps sorunlarım var, bu donanım için aşırı saçma.
Özellikleri;
12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12500H 2.50 GHz
64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
16 GB RAM
RTX 3050 ti
Ama örneğin; valo'da 20fps gördüm. Düşük grafik ayarlarına çekmeme rağmen. Lol'de aynı şekilde. Sahip olduğum donanım ile bu iki oyun kasmamalı. Bana bunun windows lisansı ile ilgili olabileceğini söyleyip bir de windows lisansı satmaya çalıştılar. Üstelik freedos aldığım için sınırlı bir garantileri varmış. Söyledikleri bütün ayarları yaptım, bir düzeliyorsa iki kötüleşiyor.