Windows 11'i seviyor musunuz?

Ben nefret ediyorum Windows 11'den. Gereksiz bir işletim sistemi. Windows 10 neyimize yetmiyordu ? Para cukkalamak için çıkmış, gereksiz bir işletim sistemi 11.
Gereksiz mi? Windows 11'i kötülemek için bu konuyu mu aradın?

Dostum senin dünyadan haberin yok, uyuyorsun. Her güncellemede yeni bir sorun çıkartıyor Windows 11. Hala stabil değil ki adamlar yamalıyor. Windows 10 ise tam oturmuş bir sistem. Zerre hata, zerre kusur yok.
Ne kadar garip? Sana göre
  • Windows 11: Her güncellemede sorun çıkaran gereksiz bir işletim sistemi
  • Windows 10: Tam oturmuş hatasız bir sistem
Windows 10 fanı olup 11'i kötülemek için gelmişsin buraya. Windows 10'un tüm hatalarını burada saymak istemiyorum, lütfen.

Son düzenleme:
Başta gerçekten stabil değildi ancak şu an hiçbir problem yok, şöyle ki zaten bugsız bir yazılım düşünülemez. Her bugda işletim sistemi değiştireceksek, işimiz var. Windows 10'da artık yeni bir laptop aldın, sürücülerini bile kurmuyor, çünkü sistem eski, buna planlı eskitme de ne dersen de.

Windows 7 çıktı, XP stabil dediler senelerce onu kullandırttılar. Sonra 7'den vazgeçip de 10'a geçirtmediler. Hep aynı, nedense sonrakini hor görüyorlar. 12 gelince de 11 daha stabil diyecekler, biliyorum.

İşin doğrusu arkadaşlar, hepsi NT'dir. Sizin Windows 7, 10, 11 demeniz sadece NT çekirdeğinin bir tane major update almasıdır. Tabii sistemsel eklemeler var ama genelde görsel geliştirmeler yapılıyor. Hatta 11 direkt 10'un görsel olarak modernleştirilmesi diyebilirim. Windows 10'a göre çok daha modern ve düzenli bir arayüzü var, 10 bunun yanında çağ dışı duruyor. Ancak bunlar için de yine işlemcilere "planlı eskitme" yaparak desteği kestiler maalesef kötü sistemlerde iyi çalışmıyor ancak 10'da iyi çalışmıyor zaten ki millet LTSC sistemlere gidiyor.

Yeni ve görece güçlü diyebileceğimiz sistemlerde sorun çıkarmasına da bilmiyorum ancak mesela yukarıda bir arkadaş 12600KF ile sorun yaşadığını söylemiş, mesela o arkadaş Windows 10 kullansa sorun yaşayacak çünkü işlemci mimarisi tamamen Windows 11 ile özdeşleşmiş, E/P tasarımı sebebiyle. O yüzden diyorum yeni bir sistemin varsa Windows 10 "daha stabil" deyip kullanırsanız sisteme yazık edersiniz. Kulaktan dolma şeyleri bırakıp, gerçekten deneyin. Gözünüzle görün derim.

Tam değinmek istediğim konuya değindiniz. Daha öncesinde başka bir konuya şöyle bir cevapta bulunmuştum.

Sadece bir kere 10'dan 11'e geçme gibi bir hata yaptım, geçtikten 1 hafta sonra donma kasma gibi olaylar oldu tekrar 10'a döndüm. 12 çıkıncaya kadar 11'i bir daha kurmam. :d

Seviyorum. Diğer sürümlerde yaşadığım çoğu sıkıntı Windows11'de yok. Şu ana kadar bir sorun da yaşamadım.

Direk Windows sevmiyorum desem yeridir Windows 7 sadeliği yok Windows 10'un ilk sürünleri ya da LTSC güzel ama şu an Windows 11 Pro kullanıyorum yok abi gerkesiz dolu.

Sadece bir kere 10'dan 11'e geçme gibi bir hata yaptım, geçtikten 1 hafta sonra donma kasma gibi olaylar oldu tekrar 10'a döndüm. 12 çıkıncaya kadar 11'i bir daha kurmam. :d
Bak adam ne diyor. Windows 11' e geçtim donma sorunu oldu diyor. Şimdi bu arkadaş yalan mı söylüyor ? Fanboyluk mu yapıyor ?

Hayır, sevmiyorum. Çok fazla düzeltilmemiş eski OS'lardan kalma uygulamaları var. Stabilizasyon ve hataları bu kadar yıl geçmesine rağmen oldukça fazla bi' Windows 10 stabilitesi asla yakalayamayacak bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…