imsenturkk Femtopat Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #1 Laptop temizlenince galiba tekrar açılınca BitLocker şifresi soruyormuş. Temizlemeden önce öğrenmeye çalıştım Windows 11 Home'da BitLocker olmaz diyor. İşletim sistemim Windows 11 Home. Ne yapmalıyım? Temizleyince BitLocker ister mi?
Laptop temizlenince galiba tekrar açılınca BitLocker şifresi soruyormuş. Temizlemeden önce öğrenmeye çalıştım Windows 11 Home'da BitLocker olmaz diyor. İşletim sistemim Windows 11 Home. Ne yapmalıyım? Temizleyince BitLocker ister mi?
TlhTsdmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 2.404 Çözümler 33 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS ROG Strix G16 - 32 GB DDR5 4800 MHz - İ7 13650HX - RTX 4060 8 GB - 1 TB Samsung 980 Pro - 2 TB Samsung 990 Pro Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 11 Ağustos 2024 #2 imsenturkk dedi: Laptop temizlenince galiba tekrar açılınca BitLocker şifresi soruyormuş. Temizlemeden önce öğrenmeye çalıştım Windows 11 Home'da BitLocker olmaz diyor. İşletim sistemim Windows 11 Home. Ne yapmalıyım? Temizleyince BitLocker ister mi? Genişletmek için tıkla... Hayır istemez disklerin yerini değiştirmediğin sürece öyle bir problemle karşılaşmazsın
imsenturkk dedi: Laptop temizlenince galiba tekrar açılınca BitLocker şifresi soruyormuş. Temizlemeden önce öğrenmeye çalıştım Windows 11 Home'da BitLocker olmaz diyor. İşletim sistemim Windows 11 Home. Ne yapmalıyım? Temizleyince BitLocker ister mi? Genişletmek için tıkla... Hayır istemez disklerin yerini değiştirmediğin sürece öyle bir problemle karşılaşmazsın
snop02 Decapat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 2.911 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2024 #3 imsenturkk dedi: Laptop temizlenince galiba tekrar açılınca BitLocker şifresi soruyormuş. Temizlemeden önce öğrenmeye çalıştım Windows 11 Home'da BitLocker olmaz diyor. İşletim sistemim Windows 11 Home. Ne yapmalıyım? Temizleyince BitLocker ister mi? Genişletmek için tıkla... home sürümde bitlocker yok Pro sürümde var
imsenturkk dedi: Laptop temizlenince galiba tekrar açılınca BitLocker şifresi soruyormuş. Temizlemeden önce öğrenmeye çalıştım Windows 11 Home'da BitLocker olmaz diyor. İşletim sistemim Windows 11 Home. Ne yapmalıyım? Temizleyince BitLocker ister mi? Genişletmek için tıkla... home sürümde bitlocker yok Pro sürümde var