Windows 11'i Yükledim!

Donanımla alakası yok. Daha geliştirici sürümü yeni çıkmış. Beta bile değil. Microsoft bile stabil değil diyor. Ama bizim Türk Milleti stabil diyor

Mesela ben şimdi bu sistemle Windows 11'de oyun oynasam ne olur acaba. Mavi Ekran verir.

Donanımla alakası yok. Daha geliştirici sürümü yeni çıkmış. Beta bile değil. Microsoft bile stabil değil diyor. Ama bizim Türk milleti stabil diyor

Benim ASUS Vivobook 15 X512UF-BR024T(HD) model laptopumda %100 şarjda ekran gitmesi sorunu haricinde mükenmel çalışıyor.

Benim ASUS Vivobook 15 X512UF-BR024T(HD) model laptopumda %100 şarjda ekran gitmesi sorunu haricinde mükenmel çalışıyor.
Modelin detaylarına epeyden bakabilirsin hiçbir parça eklenip çıkartılmamıştır
Benim ASUS Vivobook 15 X512UF-BR024t(HD) model laptopumda %100 şarjda ekran gitmesi sorunu haricinde mükenmel çalışıyor.

Microsoft'un aracında da why not Windows 11 aracında da TPM 2.0 dahil bütün donanım tam olarak uyumlu Windows 11 ile.

Stabil çalışıyor diyenlerinin yaptığı tek şey Chrome kurup internete girmek. Kimse kusura bakmasın

Windows 11'de R6 oynuyorum CS:GO, Valorant oynuyorum BF4 oynuyorum ETS 2 oynuyorum Witcher 3 oynuyorum stabil çalışıyor kardeşim.

Windows 11'de R6 oynuyorum CS:GO, Valorant oynuyorum BF4 oynuyorum ETS 2 oynuyorum Witcher 3 oynuyorum stabil çalışıyor kardeşim.
Tamam stabil çalışıyor kardeşim Geri bildirimin çok önemli benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…