Sanemi Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 437 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Şubat 2022 #1 Windows 11'e geçmek istiyorum erken mi yoksa geceyim mi? Eksikleri var mı halen?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 23 Şubat 2022 #2 Var. Mesela halen daha Görev Çubuğuna sürükle bırak yok.
oxyullah Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 2.765 Makaleler 1 Çözümler 33 23 Şubat 2022 #3 Alcatraz1 dedi: Windows 11'e geçmek istiyorum erken mi yoksa geceyim mi? Eksikleri var mı halen? Genişletmek için tıkla... Sistemin iyiyse neden olmasın.
Alcatraz1 dedi: Windows 11'e geçmek istiyorum erken mi yoksa geceyim mi? Eksikleri var mı halen? Genişletmek için tıkla... Sistemin iyiyse neden olmasın.
The Snow Patrol Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1.352 Çözümler 23 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Şubat 2022 #4 Alcatraz1 dedi: Windows 11'e geçmek istiyorum erken mi yoksa geceyim mi? Eksikleri var mı halen? Genişletmek için tıkla... 22H1 güncellemesinden sonra geçin.
Alcatraz1 dedi: Windows 11'e geçmek istiyorum erken mi yoksa geceyim mi? Eksikleri var mı halen? Genişletmek için tıkla... 22H1 güncellemesinden sonra geçin.
4 499337 Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.325 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Şubat 2022 #5 Var, surekli bug var hem de surekli. Ve en buyuk vaat olan android destegi tam gelmedi TR icin.
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 23 Şubat 2022 #6 Recep Baltaş dedi: Var. Mesela halen daha görev çubuğuna sürükle bırak yok. Genişletmek için tıkla... Harbiden, ben ilk geçtiğim zaman dosya konumunu açarak sağ tık özelliklerden yapıyordum en az 10 saniye çalıyor. Bir de bug dolu, performans olarak Windows 10 daha iyi. Bana göre.
Recep Baltaş dedi: Var. Mesela halen daha görev çubuğuna sürükle bırak yok. Genişletmek için tıkla... Harbiden, ben ilk geçtiğim zaman dosya konumunu açarak sağ tık özelliklerden yapıyordum en az 10 saniye çalıyor. Bir de bug dolu, performans olarak Windows 10 daha iyi. Bana göre.
Sanemi Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 437 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Şubat 2022 #7 Recep Baltaş dedi: Var. Mesela halen daha Görev Çubuğuna sürükle bırak yok. Genişletmek için tıkla... Yani biraz daha bekleyim mi?
Recep Baltaş dedi: Var. Mesela halen daha Görev Çubuğuna sürükle bırak yok. Genişletmek için tıkla... Yani biraz daha bekleyim mi?
4 499337 Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.325 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Şubat 2022 #8 Recep Baltaş dedi: Var. Mesela halen daha Görev Çubuğuna sürükle bırak yok. Genişletmek için tıkla... Kisayolu duzguncene olusturamamak...
Recep Baltaş dedi: Var. Mesela halen daha Görev Çubuğuna sürükle bırak yok. Genişletmek için tıkla... Kisayolu duzguncene olusturamamak...
gelme istemem Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 743 Çözümler 1 23 Şubat 2022 #9 Alcatraz1 dedi: Windows 11'e geçmek istiyorum erken mi yoksa geceyim mi? Eksikleri var mı halen? Genişletmek için tıkla... Hocam az daha bekleyip geçmek daha mantıklı sanki. Şahsen ben öyle yapacağım.
Alcatraz1 dedi: Windows 11'e geçmek istiyorum erken mi yoksa geceyim mi? Eksikleri var mı halen? Genişletmek için tıkla... Hocam az daha bekleyip geçmek daha mantıklı sanki. Şahsen ben öyle yapacağım.
Sanemi Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 437 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Şubat 2022 #10 Serdar T dedi: Harbiden, ben ilk geçtiğim zaman dosya konumunu açarak sağ tık özelliklerden yapıyordum en az 10 saniye çalıyor. Bir de bug dolu, performans olarak Windows 10 daha iyi. Bana göre. Genişletmek için tıkla... Ov buyuk sıkıntı.
Serdar T dedi: Harbiden, ben ilk geçtiğim zaman dosya konumunu açarak sağ tık özelliklerden yapıyordum en az 10 saniye çalıyor. Bir de bug dolu, performans olarak Windows 10 daha iyi. Bana göre. Genişletmek için tıkla... Ov buyuk sıkıntı.