Bende onu savunuyorum kardeşim zaten. Beyaz Windows logosu mu olur yaaa cümlesine cevap veriyorum senin bu dediğini kastederek. Anlayalım birazcık lütfen.
1) Windows logosu beyaz 2) sağ alt köşede hala Windows 10 markasını kullanıyor 3) explorer.exe logosu eski Windows 10 da ki logosunda 4) eski Windows 10 duvar kâğıdı var.
Bende onu savunuyorum kardeşim zaten. Beyaz Windows logosu mu olur yaaa cümlesine cevap veriyorum senin bu dediğini kastederek. Anlayalım birazcık lütfen.
Diğerleri gerçekçi yeni sızdırıldı bunlar 21354 zaten 21343'e benziyor sadece dikkatli bakılırsa anlanır 21380 de doğrulandı 21390 da gerçek 21385 şüpheli ama neden 2 sene önce çıkan işletim sistemi için bu yıl sahte bir sürüm oluştursunlar. görüntüler en fazla 1 haftadır var.
Diğerleri gerçekçi yeni sızdırıldı bunlar 21354 zaten 21343'e benziyor sadece dikkatli bakılırsa anlanır 21380 de doğrulandı 21390 da gerçek 21385 şüpheli ama neden 2 sene önce çıkan işletim sistemi için bu yıl sahte bir sürüm oluştursunlar. Görüntüler en fazla 1 haftadır var.
21354 de doğrulandı 21343'ü paylaşan kişi tarafından paylaşıldı hatta bu sitede paylaşıldı Albert Yih diğer sürümler için bir şey söyleyemem onların görüntülerini Betawiki Discord sunucusunda buldum.
21354 de doğrulandı 21343'ü paylaşan kişi tarafından paylaşıldı hatta bu sitede paylaşıldı Albert Yih diğer sürümler için bir şey söyleyemem onların görüntülerini Betawiki Discord sunucusunda buldum.