AteshleBarut Hectopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 65 26 Temmuz 2022 #1 Merhaba dostlarım, Radeon grafiklerini Ryzen 5 5500u için elle adrenalin driver kurulum yapmaktayım fakat Windows 11 otomatik olarak eski, 2020 Driver'ını kuruyor. Bunu gerçekleştirmesini otomatik güncellemeleri kapatmadan önleyebilir miyiz?
Merhaba dostlarım, Radeon grafiklerini Ryzen 5 5500u için elle adrenalin driver kurulum yapmaktayım fakat Windows 11 otomatik olarak eski, 2020 Driver'ını kuruyor. Bunu gerçekleştirmesini otomatik güncellemeleri kapatmadan önleyebilir miyiz?
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.877 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #2 Güncelini kurunca yine mi eskisini kuruyor? Yoksa sildikten sonra otomatik olarak eskisini mi yüklüyor?
Güncelini kurunca yine mi eskisini kuruyor? Yoksa sildikten sonra otomatik olarak eskisini mi yüklüyor?
AteshleBarut Hectopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 65 26 Temmuz 2022 #3 Silinen üye dedi: Güncelini kurunca yine mi eskisini kuruyor? Yoksa sildikten sonra otomatik olarak eskisini mi yüklüyor? Genişletmek için tıkla... Güncel driverları kurduğumda otomatik olarak eskiyi kuruyor
Silinen üye dedi: Güncelini kurunca yine mi eskisini kuruyor? Yoksa sildikten sonra otomatik olarak eskisini mi yüklüyor? Genişletmek için tıkla... Güncel driverları kurduğumda otomatik olarak eskiyi kuruyor
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.877 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #4 AteshleBarut dedi: Güncel driverları kurduğumda otomatik olarak eskiyi kuruyor Genişletmek için tıkla... Yeniden Yönlendirme Bildirimi Bu sadece sürücü güncellemelerini kapatır. Windows güncellemelerini kapatmaz. Dene bi istersen.
AteshleBarut dedi: Güncel driverları kurduğumda otomatik olarak eskiyi kuruyor Genişletmek için tıkla... Yeniden Yönlendirme Bildirimi Bu sadece sürücü güncellemelerini kapatır. Windows güncellemelerini kapatmaz. Dene bi istersen.
saidasilsoy Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 433 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #5 DDU kullanabilirsiniz.
AteshleBarut Hectopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 65 26 Temmuz 2022 #6 Silinen üye dedi: Yeniden Yönlendirme Bildirimi Bu sadece sürücü güncellemelerini kapatır. Windows güncellemelerini kapatmaz. Dene bi istersen. Genişletmek için tıkla... İlerideki driver güncellemeri de gelsin istiyorum, cümledeki anlam düşüklüğü için kusuruma bakmayın.
Silinen üye dedi: Yeniden Yönlendirme Bildirimi Bu sadece sürücü güncellemelerini kapatır. Windows güncellemelerini kapatmaz. Dene bi istersen. Genişletmek için tıkla... İlerideki driver güncellemeri de gelsin istiyorum, cümledeki anlam düşüklüğü için kusuruma bakmayın.
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.877 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #7 AteshleBarut dedi: İlerideki driver güncellemeri de gelsin istiyorum, cümledeki anlam düşüklüğü için kusuruma bakmayın. Genişletmek için tıkla... Ne kusuru hocam. Hiç sıkıntı değil. Maalesef başka yol bilmiyorum.
AteshleBarut dedi: İlerideki driver güncellemeri de gelsin istiyorum, cümledeki anlam düşüklüğü için kusuruma bakmayın. Genişletmek için tıkla... Ne kusuru hocam. Hiç sıkıntı değil. Maalesef başka yol bilmiyorum.
AteshleBarut Hectopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 65 27 Temmuz 2022 #8 Sorun çok yaygın karşılaşılan bir durummuş arkadaşlar, videonun yakın zamanda paylaşılması güzel bir tesadüf oldu benim için :3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sorun çok yaygın karşılaşılan bir durummuş arkadaşlar, videonun yakın zamanda paylaşılması güzel bir tesadüf oldu benim için :3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.026 Makaleler 1 Çözümler 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #9 W10'da yılların sıkıntısıdır bu. Bunu çözemeden W11 diye bir şey çıkarıp iteliyorlar ayıp.