B Bahadır. Megapat Katılım 19 Aralık 2014 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek -_- 31 Ağustos 2021 #1 Windows'un resmi Twitter hesabının paylaştığı açıklamaya göre, eğer herhangi bir erteleme durumu olmazsa, Windows 11; 5 Ekim 2021 tarihinde resmi olarak satışa sunulacak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Windows'un resmi Twitter hesabının paylaştığı açıklamaya göre, eğer herhangi bir erteleme durumu olmazsa, Windows 11; 5 Ekim 2021 tarihinde resmi olarak satışa sunulacak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
B buyuksel Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 1.077 Çözümler 3 31 Ağustos 2021 #2 Recep Baltaş yine başlar. Bilgisayarınıza Windows 11 kurun. Bunun altındaki sistemlere destek vermiyoruz vs.
Recep Baltaş yine başlar. Bilgisayarınıza Windows 11 kurun. Bunun altındaki sistemlere destek vermiyoruz vs.
Sith Darth Vader Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 801 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Jedi Hunter 31 Ağustos 2021 #3 Bıktım cidden kuracağımda çıkmadı ki şu an Insider ile kullanıyorum sıkıntı yok ama PC'ye format lazım çıksın format atacağım.
Bıktım cidden kuracağımda çıkmadı ki şu an Insider ile kullanıyorum sıkıntı yok ama PC'ye format lazım çıksın format atacağım.