Çözüldü Windows 11'li Acer laptopta Wi-Fi driverı nasıl yüklenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

634962

Decapat
Selamlar, en son açtığım konudan sonra USB ile laptopa başarılı bir şekilde format attım. Ama Ethernet kablosu olmadığı için driverlar yüklenmedi ve laptopta Wi-Fi simgesi yok. YouTube'da birkaç videoya baktım ama hepsi bir süre sonra tarayıcıyı açıyor. Driverları nasıl yükleyeceğim?

20240813_123700.jpg

Çözüm
Alın bir yerden Max 50 lira falan tutar. Veya başka bir bilgisayar varsa USB'ye ona atın sürücüleri sonra da kurun bilgisayarınıza.

Bu da bir çözüm.

Bu da bir çözüm ama driverları tek tek yüklemek yerine dükkana gidip 50TL Ethernet kablosu alıp gelmek daha az yorar insanı :D
Bu da bir çözüm ama driverları tek tek yüklemek yerine dükkana gidip 50TL Ethernet kablosu alıp gelmek daha az yorar insanı :D
Hmm... Driver kurmayı tercih ederim. Çünkü depomda hepsi inmiş halde sadece çift tıklanıp kurulacak. Ama tabi tercih meselesi herkes aynı şekilde yapmaz bu işi.

Hocam internetin içinden yedek olarak 1 tane daha çıkması lazım olmadı telefonunuzun Wi-Fi'sini bilgisayara aktarabilirsiniz destekliyorsa ben öyle yapardım.

Ethernet kablosu alıp internetten indirin başka yapacak bir şey yok.

Hocam zahmet olmazsa laptopa uyucak bir Ethernet kablosu linki atar mısınız? Şimdi kaç gün bekleyip gelince uymazsa sorun olur.

Hocam zahmet olmazsa laptopa uyucak bir Ethernet kablosu linki atar mısınız? Şimdi kaç gün bekleyip gelince uymazsa sorun olur.

İnternete bağlansa yeter genelde hepsi oluyor 2010 kalma Ethernet kablosu kullanıyorum PC'yi formatladığımda. Hem her elektrikçide ethernet kablosu kesin vardır oradan gidipde alabilirsiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı