3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 16 Ocak 2024 #1 Şaka şaka sızdırılmadı, ufak bi' şaka yaptım
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 16 Ocak 2024 #2 ISO yükleseniz, o ISO'nun yerine de Gaber Samir bootlegi koysan o zaman 20 kat daha komik olurdu Bilmeyenler için Gaber Samir rehberi; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ISO yükleseniz, o ISO'nun yerine de Gaber Samir bootlegi koysan o zaman 20 kat daha komik olurdu Bilmeyenler için Gaber Samir rehberi; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 16 Ocak 2024 #3 brkyozell dedi: ISO yükleseniz, o ISO'nun yerine de Gaber Samir bootlegi koysan o zaman 20 kat daha komik olurdu Bilmeyenler için Gaber Samir rehberi; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Keşke öyle yapsaydım
brkyozell dedi: ISO yükleseniz, o ISO'nun yerine de Gaber Samir bootlegi koysan o zaman 20 kat daha komik olurdu Bilmeyenler için Gaber Samir rehberi; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Keşke öyle yapsaydım
BY LEWU Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.696 Çözümler 2 16 Ocak 2024 #4 Benim haller: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et .
Benim haller: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et .
Snowsat Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 4.708 Çözümler 9 Yer Sancaktepe Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+ Cinsiyet Erkek Meslek Com Eng 16 Ocak 2024 #5 Windows 9 ISO'su sızdırıldı desen daha inandırıcı olurdu.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 16 Ocak 2024 #6 Snowsat dedi: Windows 9 ISO'su sızdırıldı desen daha inandırıcı olurdu. Genişletmek için tıkla... Zaten Windows 12, 5 ay sonra çıkacak hocam?
Snowsat dedi: Windows 9 ISO'su sızdırıldı desen daha inandırıcı olurdu. Genişletmek için tıkla... Zaten Windows 12, 5 ay sonra çıkacak hocam?
Particle Cannon Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 2.612 Çözümler 23 16 Ocak 2024 #7 brkyozell dedi: ISO yükleseniz, o ISO'nun yerine de Gaber Samir bootlegi koysan o zaman 20 kat daha komik olurdu Bilmeyenler için Gaber Samir rehberi; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 15.08 de ki oyunu eskiden çok oynardım.
brkyozell dedi: ISO yükleseniz, o ISO'nun yerine de Gaber Samir bootlegi koysan o zaman 20 kat daha komik olurdu Bilmeyenler için Gaber Samir rehberi; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 15.08 de ki oyunu eskiden çok oynardım.