Windows 12 mi geliyor?

Windows 11'e bir Update olarak bekliyorum, birden çok sürüm olacağına inanıyorum. Mesela öğrenci veya gamer, Home, aile ve profesyonal olarak ayrılabilir.

Yahu bu adamlar kendileri dedi ki "Windows 10 son işletim sistemi olacak. Bundan sonra güncellemelerle devam edeceğiz." Ne oldu, sürekli yeni Windows çıkartıyorlar.

Cilala parlat Windows 12. Windows, Android, IOS vs epey doygunluk yaşıyor artık.
Kullanıcıların birçoğu görsellik ve özelliklerden dolayı ağırlık ve stabiliteden şikayetçi.
Birçok kullanıcı hafif ve stabil güncel Windows özlemi içinde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu yüzden Microsoft'un Core PC gibi bir şey çıkartması gerekiyor. Adını da Windows 12 yaparlarsa tadından yenmez.

Bilginiz doğru. Terslik çıkmadığı sürece Windows 12 2024'de yayınlanacak.

Windows 12 çıkarsa büyük ihtimalle şöyle olacak:

Windows Vista ilk zamanlarında başarısız bir sistemdi ve Windows 11'i Vista'ya benzetebiliriz. Windows Vista'dan sonra gelen Windows 7 ile sorunları çözüp stabil bir sistem sundular. Windows 12'de aynı Windows 7 gibi olacak. Hatta Microsoft, Windows Vista'ya sonradan getirdiği SP2 ile düzelttiği hataları Windows 11'de de yapacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…