Windows 11'e bir Update olarak bekliyorum, birden çok sürüm olacağına inanıyorum. Mesela öğrenci veya gamer, Home, aile ve profesyonal olarak ayrılabilir.
Windows Vista'dan verim alamayan Microsoft, 2 sene sonra Windows 7'yi çıkardı. 8'den verim alamayınca 3 sene sonra 10'u çıkarttı. Şaşırılacak bir şey yok, ilk defa yaşanmış bir şey değil.
Umalım ki Windows 12 de 7'nin, 10'un başarısını yakalayabilsin.
Yahu bu adamlar kendileri dedi ki "Windows 10 son işletim sistemi olacak. Bundan sonra güncellemelerle devam edeceğiz." Ne oldu, sürekli yeni Windows çıkartıyorlar.
Cilala parlat Windows 12. Windows, Android, IOS vs epey doygunluk yaşıyor artık.
Kullanıcıların birçoğu görsellik ve özelliklerden dolayı ağırlık ve stabiliteden şikayetçi.
Birçok kullanıcı hafif ve stabil güncel Windows özlemi içinde.
Cilala parlat Windows 12. Windows, Android, IOS vs epey doygunluk yaşıyor artık.
Kullanıcıların birçoğu görsellik ve özelliklerden dolayı ağırlık ve stabiliteden şikayetçi.
Birçok kullanıcı hafif ve stabil güncel Windows özlemi içinde.
Windows Vista ilk zamanlarında başarısız bir sistemdi ve Windows 11'i Vista'ya benzetebiliriz. Windows Vista'dan sonra gelen Windows 7 ile sorunları çözüp stabil bir sistem sundular. Windows 12'de aynı Windows 7 gibi olacak. Hatta Microsoft, Windows Vista'ya sonradan getirdiği SP2 ile düzelttiği hataları Windows 11'de de yapacak.