Windows 12 ne zaman çıkar?

Bazı sitelerde ilk çeyrek de tanıtımları olacak diye açıklamalar var ama bilinmez. Ben Win8'i kendi tanıtımlarından 5-6 ay önce kullanmaya başlamıştım. Benzer durumu Win95'i de lansmandan 4 ay önce, Almanya'dan gelen disketler ile kurulum yaparak denemiş idim.

Mikropsoft'un tanıtımı ile piyasaya deneme amaçlı ISO sızdırması farklı bir durum.

YouTube'daki birçok Win12 diye tanıtımlar grafikerlerin kendi çalışmalarını paylaştığı videolar oluyor. Hatta video içinde veya açıklama kısmında bunu görebilirsiniz. Özellikle pembe-mor renklerin ağırlıklı olduğu 3-5 ay aralıkla benzer paylaşımları yapan bir tasarımcının videolarını bende izliyorum.

Çok heveslenmeyin. Birçoğu bireysel tasarım. Mikropsoft bize asla al benisi yüksek bir desktop sunmaz. Yıllara dayanan tecrübe.

ISO sızdırıldı mı

2026'nın sonunda duyurulur 2027'de çıkar bence, NPU'ların tamamen hayatımıza girmesi bekleniyor çünkü Windows ekosistemini CoPilot+ tamamen yedirmeyi planlıyorlar bu yüzden NPU teknolojisinin biraz daha hayatımızda olması gerek.

Windows 12 gelmeyecek açıklama yaptılar yeni işletim sistemine yöneleçekler bence 11 çok iyi.

Böyle bir tasarım yapmazlar. Bu ne telefon gibi.

2025'te çıkar. Windows 3-4 yılda bir sürüm çıkarıyor genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…