Windows 12 ne zaman çıkar?

Hocam yeni değil 4 yıl oldu.
4 Yıl bence oldukça yeni. Daha Windows 11 bile tam oturmadı 12 çıkmaz. Tabi şahsi görüşüm bu herhangi bir şeye dayandırmıyorum. 10 ile 11 arasında 6 yıl var ordan düşündüm.

4 Yıl bence oldukça yeni. Daha Windows 11 bile tam oturmadı 12 çıkmaz. Tabi şahsi görüşüm bu herhangi bir şeye dayandırmıyorum. 10 ile 11 arasında 6 yıl var ordan düşündüm.
Hocam 10 ile 11 arasında 6 yıl var çünkü 10 son sürüm olarak planlanmıştı.

Windows 12'nin çıkmasını isterdim. Bu kadar uzun süredir halen daha Windows 11 istenilen seviyeye ulaşmadıysa artık toparlanması da zor gibi. Aynı Windows 8-8.1 muhabbetinde olduğu gibi 11.1 gibi bir sürüm çıkar belki.

Windows 11 pazar payını yükseltsin, yeni çıktı vs. Diyen arkadaşlar nerede yaşıyor Allah aşkına. 3 yılı geçti çıkalı ve ilk çıkarttığı sürümde kalanlara desteği bile kesti. Windows 10'un son sürümüne de ya bu yıl sonunda ya da 2026 başında desteği kesecek. Ayrıca piyasaya bakarsanız Windows içinde neredeyse her yerde pazar hakimiyeti W11'e geçmiş vaziyette. Steam, Adobe, NVIDIA vs her yerin raporlarında W11 aldı başı gitti. Bu yaz bir lansman yapıp sadece duyuru yapabilirler. Yani bir duyuru bu yaz içinde gelecek diye tahmin ediyorum.

Kardeş yanlış anlama ama şuan win 12 sistem grerksim rami 16 GB nasıl yükseltecen? Onu geçtim win11 de daha güvenlik açığı ve problemler var . Eskiden tsb gerekmiyordu şimdi gerekiyor . Yani win 11 ilk önce %50 yi geçsin sonrasına bakarız.

Bence bu sene veya en geç 2026 içerisinde, Windows 12 çıkar. Hayırlı olsun, tüm dünyaya...

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10'u tam 10 yıl kullandık, Microsoft paragöz bir şirket olmasaydı bir 10 yıl daha götürürdü. Bu tamamen Microsoft'un para açlığına bağlı. Her yıl yeni sürüm çıkmasına bence gerek yok. Zaten yama üstüne yama güncelleme üstüne güncelleme yolluyor Microsoft.

Çıkmasını ister miyim, tabii ki de hayır 18-20 yıllık bir bilgisayar kullanıyorum ve istemesem de Microsoft'a bağımlıyım bazı konularda. Windows 10'u desteklemediği halde yüklemiştim, Windows 11 zaten çalışmıyor. 12 çıkarsa iyice ortada kalırım.

Microsoft'un dediği gibi Windows 10 son sürüm olsaydı ne lisans yenilemeye gerek kalırdı ne de yeni bilgisayar almaya. Hem insanlar yeni işletim sistemi zorluğu da çekmezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…