Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.549 Makaleler 1 Çözümler 38 1 Aralık 2020 #11 Sıfırlama için normal. HDD varsa 1 güne kadar rahat çıkar o süre.
Metin Taskin Kilopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 379 Çözümler 1 1 Aralık 2020 #12 Merthella dedi: Bende 27 saat sürmüştü HDD ile. Genişletmek için tıkla... Hdd ile derken neyi kastettiniz?
Merthella dedi: Bende 27 saat sürmüştü HDD ile. Genişletmek için tıkla... Hdd ile derken neyi kastettiniz?
3 377619 Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 1 Aralık 2020 #13 Metin Taskin dedi: Içinde önemli dosyalar var. O yüzden dosyaları sakla seçeneğini seçmiştim. Başka yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... HDD'lerin ne kadar yavaş olduğunu söylememe gerek yok. Benim 22 saat dediğim SSD ileydi.
Metin Taskin dedi: Içinde önemli dosyalar var. O yüzden dosyaları sakla seçeneğini seçmiştim. Başka yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... HDD'lerin ne kadar yavaş olduğunu söylememe gerek yok. Benim 22 saat dediğim SSD ileydi.
eren ersagun kavak Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 369 Çözümler 1 Yer İstanbul,Üsküdar,Acıbadem Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #14 Anakart modeli ne oradaki BIOS setup Tuşuna bakın atıyorum F5
Metin Taskin Kilopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 379 Çözümler 1 1 Aralık 2020 #15 ANON1M dedi: Bekleyin. Genişletmek için tıkla... Bir hata olmasından korkuyorum. Ne kadar yüklendiğini görememek beni geriyor.
ANON1M dedi: Bekleyin. Genişletmek için tıkla... Bir hata olmasından korkuyorum. Ne kadar yüklendiğini görememek beni geriyor.
eren ersagun kavak Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 369 Çözümler 1 Yer İstanbul,Üsküdar,Acıbadem Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2020 #16 hdd _ harddisk ssd- solid state drive sshd nebilim ben
Merthella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 2.392 Makaleler 2 Çözümler 6 1 Aralık 2020 #17 Metin Taskin dedi: HDD ile derken neyi kastettiniz? Genişletmek için tıkla... Depolama birimi HDD ve SSD. HDD: İçinde dönenbir CD olan bir depolama biri midir ve yavaştır. SSD: Katı haldedir istediği bilgiyi saniyeler içinde bulup getirir.
Metin Taskin dedi: HDD ile derken neyi kastettiniz? Genişletmek için tıkla... Depolama birimi HDD ve SSD. HDD: İçinde dönenbir CD olan bir depolama biri midir ve yavaştır. SSD: Katı haldedir istediği bilgiyi saniyeler içinde bulup getirir.
Metin Taskin Kilopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 379 Çözümler 1 1 Aralık 2020 #18 eren ersagun kavak dedi: Anakart modeli ne oradaki BIOS setup Tuşuna bakın atıyorum F5 Genişletmek için tıkla... Modeli z390 asus gaming plus del tuşuyla biosa girebiliyorum
eren ersagun kavak dedi: Anakart modeli ne oradaki BIOS setup Tuşuna bakın atıyorum F5 Genişletmek için tıkla... Modeli z390 asus gaming plus del tuşuyla biosa girebiliyorum
Merthella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 2.392 Makaleler 2 Çözümler 6 1 Aralık 2020 #19 eren ersagun kavak dedi: HDD _ HARDDISK SSD- Solid state Drive SSHD nebilim ben. Genişletmek için tıkla... SSHD: 25 i SSD'den oluşan 75 i HDD'den oluşur yani HDD'ye göre %50 daha hızlıdır.
eren ersagun kavak dedi: HDD _ HARDDISK SSD- Solid state Drive SSHD nebilim ben. Genişletmek için tıkla... SSHD: 25 i SSD'den oluşan 75 i HDD'den oluşur yani HDD'ye göre %50 daha hızlıdır.
Ülker Çikolatalı Gofret Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 6 Yer Full Bridge Rectifier 1 Aralık 2020 #20 Elinizde hazır Windows kurulu bir USB varsa ondan format atın. Eğer hazır USB yoksa başka bir bilgisayarınız varsa USB yi ondan hazırlayın.
Elinizde hazır Windows kurulu bir USB varsa ondan format atın. Eğer hazır USB yoksa başka bir bilgisayarınız varsa USB yi ondan hazırlayın.