konohali Hectopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:43 #1 Youtube'da söylentiler var inşallah doğru değildir. Sizce Microsoft bunu yapar mı ?
boşbeleşbirkullanıcı Centipat Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 279 Çözümler 4 Yer Dünya Dün 21:05 #2 konohali dedi: YouTube'da söylentiler var inşallah doğru değildir. Sizce Microsoft bunu yapar mı? Genişletmek için tıkla... Hocam daha Windows 12'ninin çıkıp çıkmayacağı tam belli değil, bu nereden çıktı?
konohali dedi: YouTube'da söylentiler var inşallah doğru değildir. Sizce Microsoft bunu yapar mı? Genişletmek için tıkla... Hocam daha Windows 12'ninin çıkıp çıkmayacağı tam belli değil, bu nereden çıktı?
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.931 Çözümler 62 Dün 21:06 #3 boşbeleşbirkullanıcı dedi: Hocam daha Windows 12'ninin çıkıp çıkmayacağı tam belli değil, bu nereden çıktı? Genişletmek için tıkla... Hiç sormayın. THH kaldırılacak gibi haber yapan sayfalara ihbar edip soruyorlar. Sağlam yerlerden bilgi almadıkça bu şeylere kulak asmıyorum.
boşbeleşbirkullanıcı dedi: Hocam daha Windows 12'ninin çıkıp çıkmayacağı tam belli değil, bu nereden çıktı? Genişletmek için tıkla... Hiç sormayın. THH kaldırılacak gibi haber yapan sayfalara ihbar edip soruyorlar. Sağlam yerlerden bilgi almadıkça bu şeylere kulak asmıyorum.
boşbeleşbirkullanıcı Centipat Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 279 Çözümler 4 Yer Dünya Dün 21:08 #4 SunSet dedi: Hiç sormayın. THH kaldırılacak gibi haber yapan sayfalara ihbar edip soruyorlar. Sağlam yerlerden bilgi almadıkça bu şeylere kulak asmıyorum. Genişletmek için tıkla... THH nedir hocam?
SunSet dedi: Hiç sormayın. THH kaldırılacak gibi haber yapan sayfalara ihbar edip soruyorlar. Sağlam yerlerden bilgi almadıkça bu şeylere kulak asmıyorum. Genişletmek için tıkla... THH nedir hocam?
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.931 Çözümler 62 Dün 21:09 #5 boşbeleşbirkullanıcı dedi: THH nedir hocam? Genişletmek için tıkla... "Tüketici Hakem Heyeti" demek hocam.
boşbeleşbirkullanıcı dedi: THH nedir hocam? Genişletmek için tıkla... "Tüketici Hakem Heyeti" demek hocam.
boşbeleşbirkullanıcı Centipat Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 279 Çözümler 4 Yer Dünya Dün 21:10 #6 SunSet dedi: "Tüketici Hakem Heyeti" demek hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler