Windows 12'ye ne oldu?

iNeonDragon

Megapat
Daha fazla  
Galiba 2 ya da 3 önce bir haber vardı "Windows 12 yakında gelebilir" başlıklı, Intel'in işlemci sızıntılarında görünmüştü galiba. Sonrasında bir daha hiçbir haber çıkmadı. Üstüne Windows 11'e çok fazla yenilik ve güncelleme geldi (hala birçok özellik ve animasyon çalışmıyor, çok fazla hatası var). Microsoft Windows 12'yi iptal mi etti? Ya da Windows 10'da demişlerdi "bundan sonra yeni sürüm yayılamayacağız Windows 10'u sürekli güncelleyeceğiz" diye bir söylemleri vardı ama sonuç öyle olmadı. Acaba Windows 11 için mi bunu yapacaklar?

Windows 11 bile şu an çok sıkıntılı. Performansı bazı sistemlerde çok kötü. 11 bu haldeyken onu düzeltmeden çıkarmazlar bence. Çıktığı zaman da 11'in üstüne çıkarılır büyük ihtimalle. Sıfırdan bir şey yapmazlar diye tahmin ediyorum. 11 iyice stabil olmadan çıkmamalı.

Windows 11'in her yeni güncellemesinde ayrı bir sorun ortaya çıkıyor. Önce Windows 11'i adam etsinler sonra 12 çıkarsınlar.

Şunu söyleyeyim Windows 11'de bu kadar hata varsa sorun 11'in tabanındadır. Windows 12 bence artık çıkmalı. Windows 12 belki bu sorunları çözer.

Genelde zaten bir sürüm iyi bir sürüm sorunlu yada sevilmeyen çıkıyor. Bence bir çok insan W12yi bekliyor. Ben W11 kullanıyorum ama bu hataları çözemezler. Küçücük animasyon hatalarını çözemediler kaç yıldır :)

Windows 11 daha tam stabil değil, optimizasyon sorunları mevcut. Daha 2-3 senesi olduğunu düşünmekteyim.

Windows 11 daha tam stabil değil, optimizasyon sorunları mevcut. Daha 2-3 senesi olduğunu düşünmekteyim.
İşte o yüzden çıkması lazım. Bu kadar uzun sürede düzeltemediler dahada düzeltemezler. Bir Windows 10 taban alınarak hazırlandı. Windows 10da çok hatalı çıkmıştı ama 2 senede toparladılar. Windows 11 çıkalı 4-5 sene oldu hala küçük hataları çözemediler yada çözmediler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı